SRAMOTA ZA HKS

Ovako je putovao srpski Bogdanović, za razliku od hrvatskog!

28.07.2016 u 14:33

Bionic
Reading

Nakon što je fotografija na Facebooku Bojana Bogdanovića za vrijeme leta u Argentinu uzburkala javnost, srpski mediji pohvalili su se uvjetima u kojima je putovao Bogdan Bogdanović na istu destinaciju, zajedno s ostalim srpskim košarkašima...

Podsjetimo, naš je košarkaš bijesnom objavom na Facebooku 'zahvalio' Hrvatskom košarkaškom savezu i Hrvatskom olimpijskom odboru na putovanju od 32 sata prema Argentini tijekom kojeg igrači nisu imali mjesta za svoje duge noge u potpuno za košarkaše neadekvatnim sjedalima ekonomske klase.

Brzo se priopćenjem oglasio HKS koji tvrdi da je do problema došlo zbog kasnog plasmana reprezentacije u Rio, zbog kojeg se nisu mogle pronaći bolje karte i udobnija sjedila koja obično nudi biznis klasa.

Međutim, fotografija koju je objavio na Instagramu Bogdan Bogdanović, član srpske reprezentacije s kojom će naši igrati pripremnu utakmicu u ponedjeljak, zapravo je demantirala HKS.

Naime, Srbija je izborila plasman u Rio istog dana kao i Hrvatska, a fotografija pokazuje da njezini košarkaši putuju u Južnu Ameriku na adekvatan način, u komfornim sjedalima kakva su potrebna košarkaškim dvometrašima.

Naravno, usporedba uvjeta naših i njihovih košarkaša na putu prema Argentini izazvala je mnogo likovanja i podsmijeha u srpskim medijima...

✈️

A photo posted by Bogdan Bogdanovic (@bogdan.bogdanovic13) on