VELIKI TRANSFER

Gotovo je: Dinamo prodao Marka Roga Napoliju!

27.08.2016 u 20:01

Bionic
Reading

Prelazak Marka Roga iz Dinama u Napoli službeno je ove subote potvrdio i zagrebački klub te mu poželio sve najbolje u nastavku karijere...

Mladi 21-godišnji veznjak prometnuo se u najboljeg igrača Dinama ovog ljeta, no nažalost Zlatko Kranjčar na njega neće moći računati u grupnoj fazi Lige prvaka.

Ono o čemu se intenzivno pisalo posljednjih dana sada je i potvrđeno od strane zagrebačkog kluba: Marko Rog prelazi u Napoli. Vjeruje se za odštetu od čak 16 milijuna eura.

'Jako sam sretan što odlazim u veliki klub i talijansku ligu, ali s druge strane nije mi lako otići iz Dinama i Zagreba. Proveo sam ovdje krasnu godinu, osvojili smo duplu krunu, igrali Ligu prvaka i sada ponovili taj fantastičan uspjeh. Svojim sada već bivšim igračima želim puno sreće u nastavku sezone,' stoji na službenoj stranici Dinama izjava Marka Roga koji je dodao:

'Što se mene tiče, jedva čekam priključiti se novoj momčadi, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i siguran sam da ću pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Hvala Dinamu, navijat ću njih, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba - Napolija.'