POZIV NAVIJAČIMA NA ZDBT 2016.

Sve što trebate znati o snažnom košarkaškom turniru u Zadru

19.09.2016 u 10:49

Bionic
Reading

Tri dana dijele nas od početka trećeg izdanja Zadar Dogus Basketball Tournamenta na kojem će ove godine nastupiti: Fenerbahçe, Darussafaka Dogus, Lokomotiv Kuban, Budućnost Voli, Cedevita i Zadar.

Turnir u četvrtak 22. rujna u 18 sati otvaraju Zadar i Darussafaka Dogus. U 20.30 sati slijedi susret sudionika prošlosezonskog Final Foura Eurolige Fenerbahçea i Lokomotiv Kubana.

U petak 23. rujna sastaju se Cedevita i Lokomotiv Kuban (17.30) te Zadar i Budućnost (20).

Subota (24. rujna) je završni dan razigravanja po skupinama. U 18 sati svoj susret započet će Darussafaka Dogus i Budućnost Voli, a u 20.30 Fenerbahçe i Cedevita.

U nedjelju 25. rujna igraju se utakmice za plasman i to za peto mjesto u 16, za treće u 18.30 i za prvo mjesto u 21 sat. Svih devet utakmica prenosit će Arena Sport (samo na MAXtv-u).

Cijena dnevne ulaznice za obiteljski VIP iznosi 40 kuna, a za tribine 30 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti od utorka 20. rujna od 10 sati na blagajni ŠC Višnjik .

I ove godine veliko je zanimanje za turnir među novinarima. Do sada je akreditiran 121 medijski djelatnik. Najviše je hrvatskih novinara, no stižu i predstavnici medija iz Španjolske, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine...

U subotu 24. rujna 2016. godine s početkom u 10 sati na Forumu će se održati HKS-ov završni Masters turnir HEP 3x3 Basketball Toura. Na turniru će nastupiti pobjednici turnira održanih tijekom ljeta u 12 hrvatskih gradova (Osijek, Slavonski Brod, Karlovac, Crikvenica, Rijeka, Pula, Drniš, Zadar, Dubrovnik, Makarska, Koprivnica i Zagreb). Zadranima i brojnim turistima u subotnjim jutarnjim satima predstavit će se najbolji od najboljih u svijetu 3x3 košarke.

Svi sudionici turnira u Zadru bit će gosti tvrtke S event na utakmicama Zadar Dogus Basketball Tournamenta.

Zadarski mališani i mlade košarkaške nade i ove će se godine u sklopu Zadar Dogus Basketball Tournamenta družiti s ponajboljim europskim košarkašima i trenerima u sklopu Kids' daya.

Kids' day će se održati u subotu 24. rujna u jutarnjim satima na zadarskom Forumu. Početak je u 10 sati. Zajedničko fotografiranje, autogrami, nova znanja i pokloni sponzora sigurno će ovaj dan učiniti posebnim za mnogu djecu, možda i buduće prvake i olimpijce.
Sve informacije o ZDBT-u možete pratiti na portalu S event Basketball (s-event.hr), a statistiku i play by play prijenose na zdbt.info