real u lp-u

Ancelotti opet pričao o Modriću; nazvao ga je legendom, a jedna izjava nešto otkriva

12.12.2023 u 10:32

Bionic
Reading

Uoči nove utakmice Real Madrida u Ligi prvaka iskusni talijanski trener Carlo Ancelotti opet je govorio o Luki Modriću

Uoči gostujuće utakmice u Ligi prvaka kod berlinskog Uniona, koji je nedavno preuzeo hrvatski trener Nenad Bjelica, zanimljivo je bilo čuti kako to vide u Realu koji je već osigurao plasman u sljedeću fazu kao prvi u skupini.

'Uvijek kažemo kako je ovo posebno natjecanje i s poštovanjem idemo prema ovoj utakmici. Naš cilj je da završimo prvi u skupini je ostvaren, ali dat ćemo sve od sebe da završimo grupnu fazu na najbolji mogući način', kazao je Carlo Ancelotti, dodavši:

'Znate, zbog povijesti Reala, mi smo uvijek favoriti za ovo natjecanje, ali još je dalek put do novog trofeja.'

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Očekivano, opet je govorio o statusu veterana u momčadi koji igraju važnu ulogu, a to je svakako hrvatski kapetan Luka Modrić.

'Legende ovog kluba mogu same odlučiti što žele napraviti. Naše legende su Kroos, Modrić i Nacho. Naš klub poštuje te igrače i oni su zaslužili pravo izabrati što žele napraviti u budućnosti (žele li obnoviti ugovor ili ne)', kratko i jasno rekao je Ancelotti. Znakovita poruka iskusnog trenera.

Jasno je da je Ancelotti mislio i na činjenicu da Modriću uskoro istječe ugovor i da je očito odlazak iz Reala u neki drugi klub - realnost (Saudijska Arabija, MLS...). Iako bi on potajno volio da ostane barem još jednu sezonu kad tako dobro igra i kad je postao živa legenda...

Standings provided by Sofascore
  • +13
Real Madrid - Napoli, Liga prvaka, 29.11.2023. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN