promjena u Cedeviti Jr.

Bivši hrvatski izbornik ostao bez posla; presudio mu poraz od aktualnog

14.05.2024 u 14:09

Bionic
Reading

Cedevita Junior ispala je od Dinama u četvrtfinalu doigravanja prvenstva Hrvatske u FavBet Premijer ligi

Damir Mulaomerović nije više trener Cedevite Junior, poručili su danas iz kluba. Nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije odlazi nakon što nije uspio izboriti polufinale doigravanja prvenstva Hrvatske.

Unatoč tome što je Cedevita Junior povela u seriji protiv Dinama 1-0, izgubila je naredne dvije utakmice i zapela u četvrtfinalu. Posebno bolan bio je poraz u trećoj odlučujućoj utakmici koji je Dinamo dobio 100:89, koji je na kraju i presudio Mulaomeroviću. Ispada kako je bivši hrvatski izbornik Mulaomerović ostao bez posla jer je bolji od njega bio Dinamo kojeg vodi aktualni hrvatski izbornik Josip Sesar.

'Nakon što je postao glavni trener Cedevite Junior u svibnju 2021. godine, Damir Mulaomerović istekom ugovora napušta klub, a mi mu se ovim putem želimo zahvaliti na svim doprinosima, uz želje za uspjeh u nastavku karijere', poručili su iz kluba.

Mulaomerovićev mandat završit će krajem sezone i istekom ugovora. S klubom je došao do dva finala Kupa, a osim Hrvatske, vodio je i reprezentacije Kosova te Bosne i Hercegovine.