turci ne odustaju

Bruno Petković se na samom kraju sezone našao u problemu: Zbunjen je...

29.04.2024 u 14:44

Bionic
Reading

Bruno Petković (29) je 'vruća roba', posebice za najveće turske klubove koji ga već ovog ljeta žele u svojim redovima. Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije sad se, barem tako tvrde turski mediji, iznenada našao pod velikim pritiskom

Njegova kvaliteta nikad nije ni bila upitna, Bruno Petković (29) je napadač koji ima 'ono nešto', igrač koji momčadi daje 'dimenziju više', oplemenjuje suigrače, zbunjuje i izluđuje protivnika.

I da, Bruno Petković ovog ljeta može napustiti Dinamo jer u ugovoru ima otkupnu klauzulu od samo 2.5 milijuna eura! Pitanje je samo što će odlučiti sam Bruno jer 'modri' će morati poštovati njegovu odluku, kakva god ona bila.

Realnost je takva da je tih 2.5 milijuna eura odštete Petkovića već sad, u samoj završnici sezone, stavilo pod veliki pritisak. Ponude stižu sa svih strana, a najuporniji su, barem za sada, turski velikani.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Prvi je u akciju krenuo Trabzonspor, ali sad su se u borbu za Petka uključili i ostali, prije svih Galatasaray, Fenerbahče i Bešiktaš! Logično je jer za samo 2.5 milijuna eura mogu dobiti fantastičnog napadača, cijena je stvarno sitnica s obzirom na ono što se nudi na tržištu.

Turski mediji tvrde kako su sad i istanbulski velikani agresivno krenuli u akciju, odlučni su u pokušaju da nagovore Brunu Petkovića da izabere baš njih.

'Bruno Petković je zbunjen', naslov je u turskim medijima nakon što se pojavila informacija da su klubovi iz Istanbula kontaktirali Hrvata. Dojam je da će Petković ipak pričekati s odlukom, prvo će s 'vatrenima' odraditi EURO u Njemačkoj, a tek će potom razmišljati o ponudama za nastavak karijere.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +28
32. kolo SuperSport HNL-a, Varaždin - Dinamo Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

Fanatik tvrdi kako nije nemoguće da se Petković na kraju odluči i na ostanak u Dinamu, no teško da može ostati hladan na bogate ponude istanbulskih velikana. Jer pojedini mu nude godišnju plaću koja je i tri puta veće od onoga što trenutno zarađuje na Maksimiru, a i Dinamo mora popuniti kronično praznu blagajnu...

Kako se sad čini, Bruno Petković će ovog ljeta napustiti Maksimir, samo je pitanje hoće li krenuti put Turske ili će možda prihvatiti, za sada istina tek 'sramežljive', ponude iz Španjolske i Italije.

No, prvo će Bruno Petković s Dinamom 'napasti' dvostruku krunu u Hrvatskoj, pred 'modrima' je napeti završetak sezone...