dogovorili su se

Dinamo uoči puta za Atenu završio transfer vrijedan tri milijuna eura

17.08.2023 u 20:48

Bionic
Reading

Luka Stojković (19) novi je igrač Dinama! Sjajni je mladi ofenzivac Lokomotive odradio liječničke preglede i čeka se samo službena potvrda ovog transfera

Dinamo i Lokomotiva već su prije nekoliko dana dogovorili transfer u kojem će Luka Stojković (19) Kajzericu zamijeniti Maksimirom, no posao je nakratko zastao jer su Dinamo i Stojković dogovarali detalje ugovora.

No, sada je sve završeno, Stojković je u četvrtak odradio liječničke preglede i sad se samo čeka službena potvrda ovog transfera.

Prema dostupnim informacijama, Dinamo će Lokomotivi za Luku Stojkovića platiti odštetu od tri milijuna eura, a 'lokosi' će dobiti i deset posto od sljedećeg transfera igrača.

Stojković bi u momčadi 'modrih' trebao zamijeniti Luku Ivanušeca koji će karijeru najvjerojatnije nastaviti u redovima nizozemskog prvaka Feyenoorda.

Uz Stojkovića na Maksimir stiže još jedna zvijezda Lokomotive, radi se o Lukasu Kačavendi.

Dinamo je tako, uoči puta na uzvratnu utkakmicu 3. pretkola Lige prvaka s AEK-om u Ateni (subota, 19. kolovoza, 20.45 sati, MAXSport, MAXtv), napokon odradio ove transfere koji se 'kuhaju' već gotovo mjesec dana.