Kaos na Maksimiru

Dinamo večer uoči uzvrata sa Sheriffom ostao bez još jedne velike zvijezde; Damir Krznar ovo nije mogao trpjeti i mladog veznjaka je izbacio iz momčadi

25.08.2021 u 06:44

Bionic
Reading

Damir Krznar je iz ekipe dan uoči uzvrata sa Sheriffom izbacio Kristijana Jakića

Dinamo će danas od 21 sat na Maksimiru ugostiti Sheriff u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka. Modri će na domaćem terenu tražiti čudo nakon što su u prvoj utakmici izgubili s 3:0, a ne pomažu ni brojne ozljede koje Damiru Krznaru zadaju velike glavobolje. Kao da negativan rezultat i ozljede nisu dovoljne, Dinamo je neočekivano ostao bez još jednog igrača.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Krznar je večer uoči utakmice na Maksimiru iz ekipe izbacio Kristijana Jakića i poručio mu kako na njega više ne računa. Više izvora bliskih zagrebačkom sastavu tvrdi kako je razlog Jakićevo ponašanje. Mladi je veznjak prošlog ljeta stigao u Dinamo iz Lokomotive za 1.2 milijuna eura, a već ovog ljeta je htio otići iz kluba.

Jakić je navodno imao i ponudu, ali Dinamo ga nije pustio pa je to iznerviralo zvijezdu Modrih koja je svoje nezadovoljstvo i previše pokazivala što ju je koštalo izbacivanja iz ekipe. Eintracht Frankfurt je navodno prvo htio Lovru Majera, a kada je on sve dogovorio s Rennesom, okrenuli su se Jakiću. Dinamu su čak ponudili i ponudu koja bi ih u bilo kojem drugom scenariju itekako zadovoljila, ali Modri sada nisu htjeli ostati bez još jednog važnog igrača kad već odlazi Majer.

Na kraju su, izgleda, ipak ostali bez njega. Jakić se nije pojavio na treningu dva dana prije utakmice, a propustio je i jučerašnji trening uz opravdanje kako ga boli zglob. Ipak, nije se pojavio ni na odvojenom treningu na kojem su bili svi ozlijeđeni igrači koji rade po posebnom programu, uključujući i Arijana Ademija koji izgleda neće ni igrati protiv Sheriffa.

To Jakićevo ponašanje je navodno razljutilo sve u klubu, od suigrača do trenera koji je odlučio mladog veznjaka izbaciti iz ekipe. Nije sporno da Jakić ima problema sa zglobom, ali ni treneru, ni nikome drugome u klubu, se nije svidjelo njegovo ponašanje pa je izbačen iz ekipe.

Jakić je bio označen kao jedan od nositelja igre budućeg Dinama, čovjek koji bi trebao pomoći zatvoriti rupu koja će nastati odlaskom Lovre Majera, no na kraju će izgleda ipak napustiti klub i to već ovog ljeta. Možda bude sreće za sve uključene pa se i Eintracht opet aktivira.

Pogledajte još jednom najbolje golove šestog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.