UGLEDNI IGRAČ

Engleski reprezentativac Doug Reed pojačao Futsal Dinamo

25.08.2016 u 08:28

Bionic
Reading

Douglas Reed novo je pojačanje Futsal Dinama. Reed je standardni član engleske futsal reprezentacije koji u redove zagrebačkog kluba dolazi iz najboljeg engleskog kluba proteklih godina, Baku Uniteda. Za englesku futsal reprezentaciju igra od 2008. godine, upisao je 57 nastupa i zabio pet pogodaka.

Reed je već igrao u Hrvatskoj, u sezoni 2011/12 za zagrebačku Uspinjaču i radi se o jednom od najboljih igrača koji su ikada igrali u 1.HMNL. Osim za engleske klubove i Uspinjaču, Reed je igrao za španjolsku Lanzarote Tias Yaizu, MNK Smederevo i ciparski AEL Limassol.

'Veže me veliko prijateljstvo s igračima s kojima sam u sezoni 2011/12 igrao u Uspinjači, a s Mićom Martićem sam i radio u Engleskoj. Posebno se veselim što sam se vratio u Zagreb koji je jako prijateljski i otvoreni grad', rekao je Reed.

Novo veliko Dinamovo pojačanje navijačima će se predstaviti 10. rujna na Šalati kada Futsal Dinamu u goste dolazi grčki Doukas SAC.

'Futsal Dinamo je klub koji je poznat i u međunarodnoj futsal zajednici, prvenstveno zbog svojih strastvenih navijača. Futsal Dinamo je klub koji funkcionira na drukčiji način od ostalih klubova u kojima sam igrao. Nevjerojatno sam uzbuđen što ću igrati pred takvom publikom na Šalati, ali i u nastavku sezone. Siguran sam da će nam pomoći u narednoj sezoni, a ja mogu obećati da ću za klub dati sve od sebe.'

Futsal Dinamo s pripremama za novu sezonu kreće danas, u nedjelju 28.8. odigrat će humanitarni turnir Mario Kostanjevec Kosta, a u ponedjeljak prva momčad Dinama zaputit će se u Zadar. Od 2. do 4. rujna Futsal Dinamo nastupa u Švicarskoj na jakom međunarodnom turniru na kojem će, između ostalih, sudjelovati i portugalska Benfica.