hoće li se oporaviti?

Englezi u panici jer je najbolji strijelac uoči Eura ozlijeđen: Postalo je još gore...

18.05.2024 u 13:29

Bionic
Reading

Napadač engleske reprezentacije i Bayern Münchena Harry Kane (30) muči se s ozljedom leđa uoči Europskog prvenstva koje će se održati od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj

Zbog problema s leđima Kane će propustiti Bayernovu posljednju bundesligašku utakmicu ove sezone protiv Hoffenheima u subotu.

Kane je imao problemima s leđima i uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida prošli tjedan, ali je igrao uz bolove i pod blokadama.

"Pokušali smo s injekcijama i terapijom, ali leđa su mu se grčila. Postalo je još gore i osjećao se to u svakodnevnim pokretima. Nije bilo šanse da uopće trenira," otkrio je Bayernov trener Thomas Tuchel te dodao:

"Harry je na liječenju kod svog osobnog liječnika. Ne može putovati s nama u Hoffenheim. Već je u Madridu bilo upitno, kao što ste mogli primijetiti."

Engleska će na EP-u igrati u skupini sa Slovenijom, Danskom i Srbijom. Izbornik Gareth Southgate u utorak će imenovati svoj preliminarni sastav za turnir.

Kane je zabio 44 gola u svim natjecanjima u svojoj prvoj sezoni u njemačkom klubu, uključujući četiri hat tricka u Bundesligi. Sa 62 gola Kane je najbolji strijelac u povijesti engleske reprezentacije.