BITKA ZA POLUFINALE

[FOTO] Dinamovi juniori iz Kupa izbacili Hajduk i to na Poljudu; trener 'Bilih' prije 11-eraca na gol poslao ukrajinskog golmana, ali nije pomoglo

06.04.2022 u 15:10

Bionic
Reading

Četvrtfinale juniorskog nogometnog Kupa donijelo je pravu poslasticu, sudar mladih snaga Hajduka i Dinama, a sretniji su bili gosti koji su izborili polufinale natjecanja nakon jedanaesteraca (4:2)

U čvrstoj utakmici, u kojoj su najbolju priliku imali 'Modri' kada su zatresli okvir gola, nije bilo pogodaka. Odluka je pala iz 11-eraca, a tu su koncentriraniji bili mladići koje vodi Jozo Bandić.

Kod Hajduka Jurić-Petrašilo je u seriji jedanaesteraca pogodio vratnicu, a Dinamov golman Ivan Mandić je skinuo penal Šimunu Hrgoviću. S druge strane, precizni su bili Brekalo, Novak-Stanko, Kozina i Braun za 4:2.

Spomenimo jednu zanimljivost, u 89. minuti trener Hajduka je na vrata umjesto Ivana Petića stavio Ukrajinca Davyda Fesyuka, ali ta zamjena nije pomogla 'Bilima', pišu Sportske novosti.

Inače, susret su promatrali i igrači prve momčadi Hajduka, među njima i Marko Livaja, zatim trener Valdas Dambrauskas, članovi Uprave…

  • +12
Hajduk - Dinamo, četvrfinale Kupa za juniore, 2021/22. Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX