savršena akcija

Gol Makedonaca o kojem svi pričaju: Zaista su hit rukometnog EP-a!

18.01.2018 u 09:28

Bionic
Reading

Makedonska rukometna reprezentacija najugodnije je iznenađenje Europskog prvenstva u Hrvatskoj, a dvostrukim cepelinom pri pogotku Lazarova protiv Njemačke samo je potvrdila da je zaista atraktivna ekipa...

Malotko je vjerovao da će Makedonci ostati u samom vrhu svjetskog rukometa i kad Kiril Lazarov bude na zalazu karijere, no na EP-u ovih dana u Hrvatskoj pokazali su da i dalje mogu igrati ravnopravno s onima najboljima.

  • +8
Njemačka - Makedonija (EP u rukometu) Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Drugi krug momčad koju vodi Raul Gonzalez u Varaždinu potpuno iznenađujuće započinje kao vodeća u grupi II, s tri prenesena boda iz prvog kruga, dok Španjolci, Danci, Česi i Nijemci imaju po dva, a Slovenija jedan.

Da je bilo malo više sreće Makedonci koje predvode Manaskov i Lazarov mogli su u drugi krug s maksimalnim učinkom, ali Nijemci su se zahvaljujući fantastičnoj obrani Heinevettera spasili od poraza u posljednjim sekundama susreta.

Ipak, Makedonija mora biti zadovoljna i ako tako nastavi može do polufinala. U srijedu se također može pohvaliti i najljepšim postignutim pogotkom u režiji Georgijevskog i Lazarova koji su dvostrukim cepelinom izigrali Njemačku i uljepšali za svoju reprezentaciju zasad idilično Europsko prvenstvo...