jasan sud

Hajdukov kapetan Marko Livaja bio je brutalno iskren nakon izvedbe svoje momčadi, ali jednog suigrača je pohvalio: Odigrali smo katastrofalno!

31.07.2022 u 09:14

Bionic
Reading

Dva genijalna trenutka Marka Livaje bila su dovoljna da Hajduk unatoč lošijoj izvedbi uzme sva tri prvenstvena boda na gostovanju u Varaždinu u sklopu trećeg kola SuperSport Hrvatske nogometne lige

On je 'Bile' doveo u vodstvo u 29. minuti susreta nakon što je primio loptu u kaznenom prostoru, a potom je udarcem iz okreta s 15 metara ostavio nemoćnog čuvara i Olivera Zeleniku koji su samo pogledom ispratili loptu u mrežu.

Do povećanja rezultata došlo je na samom kraju prvog dijela kada su kratkim dodavanjima Filip Krovinović i Livaja izigrali obranu domaćina, a Hajdukova desetka je u maniri pravog majstora s 12 metara prebacio domaćeg vratara.

'Moramo biti zadovoljni s tri boda, ali mislim da smo odigrali katastrofalnu utakmicu. Imali smo dosta sreće i odličnog Karla Sentića, kojemu čestitam jer je stvarno odlično branio. Drago mi je zbog njega i što Hajduk ima dobrog golmana za budućnost', rekao je Livaja za tv.hajduk.hr i dodao:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Jako smo puno griješili, ima puno mjesta za napredak. Dobra vijest je da smo uzeli tri boda, ali sigurno da možemo dosta bolje.' Pogled prema Europi… 'Vitoria ima kvalitetu što su pokazali u utakmici protiv Puskas Akademije. Mislim da ćemo biti bolji u četvrtak pred našom publikom i nadamo se pobjedi.'

  • +13
Varaždin - Hajduk, 3. kolo SuperSport HNL, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.