Marca doznaje

Ipak je došlo do preokreta u slučaju Modrića i Reala; sad je puno toga jasnije...

17.05.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Hrvatski kapetan Luka Modrić zadnjih je dana jedna od glavnih tema u španjolskim medijima

Razlog je naravno moguće produljenje ugovora Luke Modrića s Real Madridom. No, najnovije informacije koje dolaze iz izvora bliskog klubu i igraču ponekad su potpuno drukčije.

Tako u najnovijem izdanju sportski list Marca, koji je sklon Real Madridu i ima dobre izvore, donosi priču da bi Modrić ipak trebao ostati u Madridu. Očito je došlo do preokreta...

'Došlo je vrijeme odluke. No, usprkos ono što su mnogi govorili, niti Toni Kroos, a niti Luka Modrić dosad nisu dobili ponudu za produljenje ugovora. Ali to bi se uskoro moglo ostvariti. Put je očišćen za njihov ostanak u klubu', piše između ostalog u članku.

Navodno ni Modrić ne bi imao ništa protiv da u 40. godini života zaigra za Real Madrid i usput postavi još nekoliko rekorda i na pravi način se oprosti od navijača.

Za očekivati je kako će Kroos i Modrić potpisati jednogodišnji ugovor te dodaju kako je zaista čudno da to dosad nije obavljeno. No, nakon ove informacije da su ugovori spremni sad je puno toga jasnije...

Uostalom, oba igrača – koji godinama sjajno surađuju u veznom redu - pokazali su da još znaju igrati nogomet na visokoj razini.

Kad su ti novi ugovori u pitanju treba reći kako vjerojatno nije stvar u visini ponude, ali s druge strane i taj dio nije zanemeriv. Pogotovo ako se zna da Modrić ima unosne ili bolje rečeno nemoralne ponude iz Saudije Arabije.