OGORČENI NA SUCE

Jasna poruka bijesnih Bosanaca: IHF, mafija!

23.01.2015 u 19:41

  • +4

Hrvatska - BiH, navijači na tribinama

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Na utakmici s Hrvatskom navijači Bosne i Hercegovine istaknuli su transparent 'IHF, mafija', protestirajući protiv suđenja u dvoboju protiv Tunisa te suspenzije jednog od najboljih igrača…

BiH rukometaši oprostili su se od nokaut faze natjecanja u Kataru. Porazima od Makedonije, Austrije i Tunisa doveli su se u bezizlaznu situaciju te već uoči okršaja s Hrvatskom znali da ne mogu dalje. Ne iznenađuje uvjerljiv poraz za kraj protiv naših izabranika.

'Nadigrali su nas. Ispraznile su nam se baterije. Htjeli smo, ali nije nas išlo. Izgledali smo tako nemoćno. Svi ovi događaji su utjecali na nas. Dali smo sto posto od sebe, ali nije bilo dovoljno snage. Inače, turnir je bio dobar izuzev ove posljednje utakmice,' prenosi Klix.ba izjavu Ivana Karačića koji je potpuno ostao u sjeni svog brata Igora, hrvatskog reprezentativca.

No, rukometaši susjedne nam države kao i tamošnja javnost ogorčeni su ponajviše zbog suđenja u dvoboju protiv Tunisa koje smatraju odgovornim za ključni poraz i ispadanje. Nikola Prce, jedan od najboljih igrača naknadno je bio suspendiran od strane IHF-a zbog komentara suđenja nakon susreta pa ga nije bilo protiv Hrvatske.

Sve je to jako naljutilo bosanske navijače koji su se na utakmici protiv Hrvatske pojavili s transparentom 'IHF, mafija'.

'Nadam se da se možemo dići u President kupu. Radili smo i ostavili smo srce na terenu i nadam se da ćemo dobro završiti te utakmice koje imamo', rekao je Josip Perić uoči razigravanja za niže pozicije.