SVI U ČUDU

Lewis Hamilton uoči druge utrke sezone potvrdio kako je 'sedmogodišnjoj ljubavi' došao kraj

17.03.2023 u 18:27

Bionic
Reading

Sedmerostruki svjetski prvak Formule 1, pilot u Mercedesovom bolidu Lewis Hamilton, službeno je objavio da u njegovoj pratnji više neće biti trenerica i fizioterapeutkinja, Novozelanđanka Angela Cullen.

Cullen je od 2016. godine radila za finsku tvrtku Hintsa Performance, koja se bavi osobnim treninzima i fitnessom, a tada je započela suradnju s Britancem Lewisom Hamiltonom.

Međutim, ovog petka Hamilton je objavio kako je suradnja s Cullen - gotova.

'U proteklih sedam godina Angela je bila uz mene, pomogla mi je da postanem najbolja verzija sebe. Snažniji sam sportaš i bolja osoba zbog nje. Nadam se da ćete mi se pridružiti i poželjeti joj sve najbolje dok ide prema ostvarenju snova. Angela, hvala ti za sve i s nestrpljenjem čekam što ti budućnost donosi', napisao je Hamilton.

Cullen se također oglasila na Instagramu.

'Prije točno sedam godina prvi put sam bila ušla u svijet F1, na utrci za Veliku nagradu Australije. Danas sam uzbuđena što mogu podijeliti s vama da krećem u novu avanturu. Zahvalna sam na ovom nevjerojatnom putovanju u Formuli 1 i znam da će se moja priča nastaviti. Hvala Mercedes-Benz momčadi koja je bila moja obitelj proteklih sedam godina. I, Lewise Hamiltone, ti si GOAT! Bila mi je čast i zadovoljstvo biti uz tebe, ponosna sam na tebe i na sve što si postigao. Hvala ti što si me podržavao, vjerovao u mene i pokazao mi beskonačni potencijal koji svi imamo u sebi. Uzbuđena sam što ću gledati tvoje novo poglavlje. Ne postoji ništa što ti ne možeš učiniti. Nemoj prestati vjerovati. Životno putovanje je jedan veliki val, nastavi surfati, sanjaj velike snove. Snovi se ostvaruju. Uvijek ću biti uz tebe', poručila je Cullen.

Prije suradnje s Hamiltonom, Cullen bila osobna trenerica još jednom bivšem svjetskom prvaku Fincu Miki Hakkinenu.