ako se njega pita

Luka Modrić je opet bio glavna tema govora Carla Ancelottija: Optimist sam...

18.05.2024 u 15:07

Bionic
Reading

Ostanak Luke Modrića (38) glavna je tema svih razgovora u i oko momčadi Real Madrida koja sutra u 37. kolu španjolskog prvenstva gostuje kod Villarreala. Trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti još je jednom morao odgovarati na pitanja o budućnosti kapetana 'vatrenih' u Madridu

Real Madrid je novu titulu prvaka Španjolske već proslavio, preostala dva kola domaćeg prvenstva puko su odrađivanje posla i priprema za utakmicu sezone, finale Lige prvaka na Wembleyu 1. lipnja protiv dortmundske Borussije.

Uoči sutrašnjeg gostovanja Reala kod Villarreala konferencija za medije trenera Carla Ancelottija bila je mahom posvećena odlascima i dolascima igrača na Santiago Bernabeu, a jedna do glavnih tema bio je ostanak Luke Modrića i Tonija Kroosa.

Obojica su na kraju sezone slobodni igrači, a prema svim najavama trebali bi dobiti ugovore na još godinu dana. No, službene potvrde iz Reala za sada nema, pa se Ancelotti na broja pitanja morao 'vaditi' diplomatskim odgovorima.

Dakle, ostaje li Luka Modrić i sljedeće sezone u Realu?

'To je sad u drugom planu. O budućnosti ćemo govoriti nakon finala Lige prvaka. Ali, optimist sam po tom pitanju', kazao je Carlo Ancelotti te nastavio u sličnom tonu:

  • +13
Real Madrid - Bayern, polufinale Lige prvaka (8.5.2024.) Izvor: EPA / Autor: J.J. Guillen

'Nikad nisam imao problema s Lukom, niti ću ih ikad imati. Osim što je vrhunski igrač, Luka je još spektakularniji kao osoba. Strašno ga poštujem, a i on mene. S Kroosom je ista priča.'

Za njemačkog je veznjaka Ancelotti dodao zanimljivu opasku...

'On je tipični Nijemac, po tome smo slični jer se i ja osjećam pomalo Nijemcem, ne govorim puno. Nema kod njega puno nedoumica. Vrlo je iskren, a kad mora jasno govoriti, to i čini', kazao je Ancelotti.

Standings provided by Sofascore