reakcija stratega Hajduka

Mislav Karoglan je bio jasan: Trebali smo ubiti utakmicu u prvom dijelu, a prvenstvo nije gotovo!

21.10.2022 u 20:32

Bionic
Reading

U najvećem hrvatskom nogometnom derbiju Hajduk i Dinamo su na Poljudu u prvom susretu 14. kola SuperSport HNL-a pred više od 30.000 gledatelja odigrali 1:1, a susret je prokomentirao trener domaćina Mislav Karoglan

Bio je to susret u kojem je svakoj momčadi pripalo po poluvrijeme. Hajduk je poveo u 27. minuti golom Marka Livaje, a izjednačio je Bruno Petković iz penala u 72. minuti.

Hrvatski prvak je u susret ušao s osam bodova prednosti u odnosu na Hajduk i može biti zadovoljniji ishodom jer je i dalje na +8.

'Prvo poluvrijeme odigrali smo vrhunski. Mislim da smo u njemu trebali ubiti utakmicu, jer smo imali nekoliko prilika. Dinamo nam ni u drugom dijelu nije stvorio previše prilika. No ljuti me jer nismo trčali dobro u tranziciju. Naše prvo poluvrijeme bilo je bolje od Dinamovog drugog dijela', pričao je strateg 'Bilih' Karoglan te je dodao:

'Išli smo na pobjedu, dečki su dali sve od sebe. Prvenstvo nije gotovo. Bitno je skupiti glave za Goricu. To će biti jako teška utakmica nakon ovakvog pražnjenja. Ostali smo bez nekih igrača. Fosstati i Mikanović morali su izaći zbog ozljede.'

  • +37
Hajduk - Dinamo, 14. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Bio je to drugi derbi ove sezone nakon što je Dinamo u prvom na Maksimiru slavio s uvjerljivih 4:1.

Kolo se nastavlja u subotu derbijem začelja između Gorice i Lokomotive (15.00), a potom slijedi ogled Varaždina i Osijeka (17.10). U nedjelju su na rasporedu posljednja dva susreta, Istra 1961 - Šibenik (15.00), te Slaven Belupo - Rijeka (17.10).

Dinamo vodi na ljestvici sa 35 bodova, Hajduk je drugi sa 27 bodova, dok Osijek na trećem mjestu ima 24 boda.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore