Bilo je interesa

Nakon što je u javnost izašla informacija da Dinamo želi Hajdukovog Jaira, o svemu su se oglasili iz redova prvaka i otkrili pravu istinu

06.10.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Iz Dinama poručuju kako je bilo interesa za Jaira, ali da službena ponuda nikada nije poslana

Nakon što je Dalmatinski portal lansirao pravu senzaciju tvrdnjom da Dinamo iz Hajduka želi dovesti Jaira, te da je za njega već odaslana ponuda, o svemu se oglasio i hrvatski prvak.

Spomenuti portal je tvrdio kako je iz Zagreba u Split poslana ponuda od 2.7 milijuna eura za Jaira, a ista je ponuda uključivala i Atiemwena koji je trebao obući dres Hajduka u slučaju pozitivnog ishoda. Isti izvor pisao je kako je ponudu koja je stigla u ponedjeljak Hajduk odbacio.

Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija, koji je ranije radio u nogometnoj školi Dinama i u varšavskoj Legiji, je navodno o ponudi obavijestio Nadzorni odbor koji je nakon vijećanja odlučio kako bi klub tu ponudu trebao odbiti. Jairo de Macedo da Silva je inače na Poljud stigao na ljeto 2018. godine iz grčkog PAOK-a za 300.000 eura. Od tada je 28-godišnji napadač za 'bijele' nastupio 80 puta i zabio 24 gola, te upisao 18 asistencija.

Ipak, izgleda da ponude za njega, barem iz Dinama, nije ni bilo. Maksimirski je klub je potvrdio kako je Jairo bio na njihovom radaru, ali oštro odbacuju tvrdnje da su poslali i službenu ponudu.

'Nastavno na vijest koja se tijekom dana pojavila u medijskom prostoru prema kojoj je GNK Dinamo poslao ponudu za igrača HNK Hajduk Jaira, a zbog vjerodostojnog informiranja javnosti, ovim putem demantiramo napise kako je GNK Dinamo poslao službenu ponudu za navedenog igrača', javili su nam iz Dinama pa dodali:

'Sportski direktor Zoran Mamić imao je kontakt s kolegom Kepčijom iz Hajduka u kojem se informirao o statusu Jaira i eventualnom transferu. Međutim, dalje od tog razgovora nije se išlo', poručuju iz Dinama.

Pogledajte još jednom najbolje golove 7. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.