KAD SVE KRENE PO ZLU

'Noćna mora' Mislava Oršića se nastavila; zna se zašto hrvatski napadač nije u kadru za super važnu utakmicu

24.02.2023 u 15:52

Bionic
Reading

Problemi za Mislava Oršića nikako da nestanu i hrvatski reprezentativac opet neće biti u kadru za prvenstvenu utakmicu Southamptona

Dobre predstave u dresu Dinama odvele su Mislava Oršića u Premiership, sve je u tim trenucima izgledalo kao bajka, ali koja se uskoro pretvorila u noćnu moru.

U 'Svecima' je hrvatski golgeter dobivao slabu minutažiu li uopće nije igrao. Nije bio u milosti trenera Nathana Jonesa, a problemi su se nastavili i pod novim stručnjakom Rubena Sellesa, ali oni su drugačije prirode.

'Che Adams, Tino Livramento i Juan Larios su izvan momčadi. Mislava Oršića izgubili smo prije nekoliko dana zbog potresa mozga, a sada je u procesu liječničkih protokola koje moramo slijediti', rekao je Selles.

Tako Oršića neće biti u kombinacijama za subotnje gostovanje Southamtpona kod Leedsa. To je derbi začelja, jer predzadnji Leeds ima 19 bodova, jedan više od Southamptona.

  • +4
Southampton - Blackpool, FA kup, 2022/23. Izvor: Profimedia / Autor: Sean Ryan/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia