tenzije na travnjaku

Nova svađa Modrića sa suigračem iz Reala: Uvijek meni prigovaraš!

29.08.2017 u 16:17

Bionic
Reading

Nakon što se u prethodnoj utakmici Primere na terenu porječkao sa Sergijom Ramosom, španjolski mediji otkrivaju kako je u nedjelju protiv Valencije zaiskrilo između Luke Modrića i Lucasa Vazqueza...

Iako je naš 31-godišnji veznjak jedan od omiljenih nogometaša Reala, kako među navijačima, tako i među suigračima, u sportu su tenzije visoke tijekom susreta pa nije rijetkost da zaiskri na terenu i unutar iste momčadi.

  • +3
Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dogodilo se to u dvoboju Reala i Deportiva kada su pale teške riječi između Sergija Ramosa i Luke Modrića, a sada se naš reprezentativac porječkao i s Lucasom Vazquezom tijekom remija 2:2 s Valencijom na Santiago Bernabeuu.

Do rasprave je došlo nakon što je Vazquez izgubio jednu lopu, a Modrić mu je zbog toga prigovorio.

'Pusti me čovječe, što da radim? Sam sam bio,' odbrusio je 26-godišnji krilni napadač našem Luki, a kad mu je ovaj savjetovao da prestane komplicirati, na prigovore mu je odgovorio riječima:

'Uvijek meni! Uvijek meni!'

Autor: YouTube

U Realu unatoč izgubljenim bodovima još uvijek nemaju razloga za paniku, jer momčad igra dobro i niže osvojene trofeje, a Luka i Lucas svoju će malu svađu tijekom reprezentativne pauze vjerojatno zaboraviti...