TRIJUMF U GOSTIMA

Osijeku pobjeda i vrh, pogledajte prvi gol sezone

11.07.2015 u 20:47

Bionic
Reading

U drugom dvoboju vidjeli smo i prvi gol u MAXtv Prvoj ligi nove sezone

Zagreb je dočekao Osijek u dvoboju za koji se nije bilo lako pripremiti. Restrukturirana momčad s Drave bila je prvorazredna enigma za trenera i predsjednika domaćih Dražena Medića, a on i hrvatska nogometna javnost otkrili du da je Dražen Besek na klupi Osječana posložio sasvim solidan sastav.

Čvrst dvoboj odlučio je pogodak 20-godišnjeg napadača Nikole Mandića koji je u 30. minuti primio loptu na rubu kaznenog prostora i kraj trojice domaćih braniča pronašao prostora za dobar udarac. Vratar Zagreba Livaković bio je pokriven, nije dobro reagirao i lopta mu je ušla u bliži kut.


Zagreb je svoju najbolju priliku bio propustio već u šestoj minuti, dok  se Livaković s druge strane za gol iskupio u 70. minuti kada je nogom obranio udarac iz blizine usamljenog Čuljaka. Zagreb je imao posjed, ali ne i prilike i umalo su izgubili i sa 0:2, no osječki napadač Aganspahić promašio je u nadoknadi klasičan zicer iz srca kaznenog prostora. Debi iz snova Dražena Beseka koji idućega vikenda u Gradskom vrtu dočekuje Dinamo.