Bolovi su bili neizdrživi

Osvajačica US Opena sve je šokirala fotografijom iz bolnice; operirala je obje ruke

04.05.2023 u 09:43

Bionic
Reading

Britanska tenisačica Emma Raducanu (20) propustit će veći dio sezone zbog operacije na obje ruke. Senzacionalna pobjednica US Opena iz 2021. godine zbog toga će propustiti Roland Garros i Wimbledon

Emma Raducanu (20) trenutno je 85. tenisačica na WTA ljestvici, a jedina titula u profesionalnoj karijeri joj je senzacionalno osvajanje US Opena 2021. godine.

Raducanu je sada sve šokirala objavom na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju iz bolničkog kreveta te pojasnila kako je operirala obje ruke.

'Borila sam se s bolovima i igrala s njima veći dio ove godine i krajem prošle. Drastično sam smanjila opterećenje na treninzima, propuštala ih, ali, nažalost, to nije bilo dovoljno', napisala je te dodala:

'Obavila sam manje operacije na obje ruke kako bih riješila te probleme. Tužna sam jer ću zbog toga pauzirati sljedećih nekoliko mjeseci. Također, dok se oporavljam, imat ću još jedan mali zahvat na zglobu. Žao mi je što ću propustiti ljetni dio sezone.'

Sigurno je da će Emma Raducanu propustiti Roland Garros i Wimbledon, a pitanje je hoće li biti spremna za US Open koji se ove godine igra od 28. kolovoza do 10. rujna.