BORBA ZA SUPERSPORT HNL

Ovaj gol bi mogao odlučiti o novom prvoligašu. Je li Jarun teško oštećen?

14.05.2024 u 15:46

Bionic
Reading

Zrinski Osječko 1664 pobijedio je Jarun 1:0 u utakmici 30. kola SuperSport Prve NL i vratio se na vrh tablice

Zahuktava se borba za ulazak u elitni rang hrvatskog klupskog nogometa. Na samom kraju sezone, za prvo mjesto u Prvoj NL bore se Zrinski Osječko 1664 i Šibenik.

Šibenik je prošlog petka pobijedio Sesvete u gostima s 4:0, ali se Zrinski dva dana kasnije vratio na vrh pobjedom 2:1 protiv Jaruna. Kao što i sam rezultat sugerira, bilo je dramatično; utakmicu je riješio Dominik Dogan dvama pogocima, u drugoj i 94. minuti.

S druge strane, Jarun je privremeno vratio u igru Luis Ibanez pogotkom u 29. minuti, ali je isti igrač dobio i crveni karton u 83., desetak minuta prije pobjedničkog gostujućeg pogotka. Međutim, drama tu nije stala.

Naime, pobjednički Doganov pogodak podigao je dosta prašine. Jarunov trener Jerko Leko smatra da je riječ o zaleđu:

'Nakon dugog auta lopta se prenosi i gol pada iz metar velikog auta. Vidjet ćete na snimci, nemoguće je to ne vidjeti', kazao je Jarunov trener za Sportalo.

'A to je bio samo vrhunac, čitavo vrijeme, nama ne sudi prednost, njima sudi, istu ruku nama svira, njima ne svira ni jednu, puno odluka koje su išle na njihovu stranu. Bilo je naravno i dosta nervoze, željeli smo se pokazati protiv lidera, a onda doživiš da ti sudac odluči takvu utakmicu', zaključio jer.

Sada i sami možete dati svoj sud pogledom na sažetak s utakmice.

SAŽETAK utakmice pogledajte ovdje

JARUN vs ZRINSKI 1:2 (30. kolo, SuperSport Prva nogometna liga 23/24) Izvor: Društvene mreže / Autor: MAXSport
Standings provided by Sofascore