TO JE UVIJEK TAKO

Ovakve vijesti izazivaju potres u Realu, a još kad je Modrić u pitanju...

07.03.2017 u 09:00

  • +17

Luka Modrić

Izvor: Reuters / Autor: HEINO KALIS

Bionic
Reading

Uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Napolija i Reala (Napulj, utorak, 20.45 sati, Arenasport 3) u španjolskim medijima se pojavila vijest o nemoralnoj ponudi za Luku Modrića

Hrvatski veznjak je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, a neki smatraju da je u ovome trenutku i najbolji. Zato nije ništa čudno to što se često spominju razne ponude za Modrića bez obzira na to što ga ugovor s 'kraljevskim klubom' veže do lipnja 2020., a odštetna klauzula iznosi nevjerojatnih pola milijarde eura.

Ipak, jasno je da tko želi Modrića, mora prvo pokucati na vrata Reala, a prema tvrdnjama Don Balona, stigla je jedna od nemoralnih ponuda i to od neimenovanog kineskog kluba.

Luka Modrić

Jasno je to da Kinezima novac nije problem, a Modriću nude ugovor na dvije ili tri godine te bi po sezoni zarađivao oko 15 milijuna eura, dakle dvostruko više nego na Santiago Bernabeuu.

Modrić je zasad hladan na ponude iz Kine te je koncentriran na uzvratni susret osmine finala u Napulju u kojem njegov klub brani 3:1 iz prvih 90 minuta, a hrvatski kapetan je i nebrojeno puta ponovio da se zasad vidi samo u Realovom dresu, u kojem ga svi obožavaju, od suigrača do navijača.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka? Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice Lige prvaka možete gledati putem usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) koristeći aplikaciju na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalazite na putu. Više informacija potražite OVDJE.