ne daje dovoljno

Real Madrid se želi riješiti jedne od svojih najvećih i najskupljih zvijezda, a o cijelom slučaju se oglasio i njegov menadžer

04.02.2020 u 08:19

Bionic
Reading

Menadžer Garetha Balea otkrio je što njegov klijent planira i hoće li se vratiti u Tottenham

Gareth Bale postao je jedan od najvećih problema Real Madrida u novijoj povijesti. 'Kraljevski klub' pokušava ga se već neko vrijeme riješiti, ali velški reprezentativac nikako da ode iz kluba. 30-godišnjak je u Real stigao na ljeto 2013. godine iz Tottenhama za 101 milijun eura, ali do danas se nije potrudio ni naučiti španjolski jezik.

U Realu su ga nudili drugim klubovima, ali nitko nije poslao ponudu za njega. Ove zime čak se spominjala i mogućnost povratka u Tottenham u raznim kombinacijama, ali ni to nije uspjelo pa je Velšanin ostao u Realu.

'Kraljevi' će i dalje morati trpjeti njegovu visoku plaću, a Bale je već nekoliko puta izjavio da planira ugovor odraditi do kraja i uzeti sve što mu po ugovoru pripada. Sadašnji unosni ugovor vrijedi mu do ljeta 2022. godine i svima je više manje jasno da u Madridu želi ostati zbog novaca i lagodnog života.

Ipak, njegov agent Jonathan Ian Barnett tvrdi kako novac ne igra glavnu ulogu.

'Ne možete pričati o stvarima koje ne poznajete. Mali broj klubova si može priuštiti dovođenje Garetha Bale. On ima super život u Madridu i na to je navikao. Nije sve u novcima, mora misliti i na suprugu i djecu', rekao je Barnet pa odbacio mogućnost povratka u Tottenham:

'Neće se vraćati u Tottenham. Taj transfer je izmišljen. Odradit će do kraja ugovor u Realu, a tek će onda odlučiti što će dalje', zaključio je Barnet.