VELIČANSTVENI DOČEK

'Sara je svima pokazala kako i mali čovjek može biti velik'

22.08.2016 u 22:36

  • +3

Tisuće navijača dočekalo zlatnu olimpijku Saru Kolak u rodnom gradu Ludbregu

Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec-Rogulja

Bionic
Reading

Ona je apsolutna hrvatska senzacija na Olimpijski igrama. 21-godišnja Ludbrežanka Sara Kolak, koja se tek prije nekoliko tjedana predstavila široj sportskoj javnosti, u Zagreb je, a potom i svoj Ludbreg donijela olimijsko zlato u bacanju koplja

Zlatna Sara medalju je osvojila hice od 66,18 metara u četvrtoj seriji, lime je popravila svoj osobni ali i hrvatski rekord.

No, hrabra kakva jest, iako to po povratku u Zagreb nije rekla, sigurni smo da će jednog dana napasti i svjestki rekord. No, dotad će se veseliti s obitelji i prijateljima, koji su joj priredili veličanstveni doček.

'Prvo bih se zahvalila svima što ste došli u velikom broju. Pletenice imaju posebno značenje od Amsterdama do Rija. Hvala klubu na svemu, hvala gradu Rijeci, Ludbregu i olimpijskom savezu. Hvala mojoj obiteljoj bez koje ovog zlata ne bi bilo', izjavila je Sara, a potom se među brojnim govornicima istaknuo gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić

'Sve vas srdačno pozdravljam u ime stanovnika grada Ludbrega. Svi smo oduševljeni, cijela sjeverna Hrvatska i zato smo joj pripremili svečani doček. Jedva čekam da je 'otmemo' i krenemo u Ludbreg. Sara je borac i mi sa sjevera smo svi borci i dolazimo iz takvog grada. Ona je pokazala koliko i mali čovjek može biti velik. To je poruka svima nama da se borimo i trudimo. Sari još jednom čestitike, ne znam kako ćemo se mi kao Grad njoj ikad odužiti. Sigurno će nas još godinama uvesaljavati. Ludbreg je zapravo Jamajka, jer imamo na 10 tisuća stanovnika olimpijsku pobjednicu'..