nastavak sukoba

Hrvatski izbornik nakon poraza Dinama povukao potez koji je iznenadio domaćeg trenera

14.05.2024 u 11:31

Bionic
Reading

Uoči prve utakmice polufinala FavBet košarkaške Premijer lige najviše se pričalo o verbalnom sukobu između Danijela Jusupa i Josipa Sesara

Zadar je u prvom susretu polufinala doigravanja prvenstva Hrvatske u dvorani Krešimir Ćosić pred 2.000 gledatelja pobijedio Dinamo Zagreb s 83:68 i tako poveo u seriji na dvije pobjede s 1:0.

Bio je to susret visokih tenzija. Naime, na utakmici u Zadru prije tri mjeseca, došlo je do verbalnog sukoba između dvaju trenera, Jusupa i Sesara, a te trzavice prelile su se i na sinoćnji susret. Trzavice su se javile kada su oba trenera, po mišljenju mnogih, nepotrebno zvala time-out kada je ishod utakmice već bio izvjestan.

Sesar se nakon toga nije pojavio na presici nego je na nju poslao svog pomoćnika Stipu Čubrića.

'Čeka nas povratak u Zagreb, a trener Sesar nije mogao doći ovdje jer ima nekih privatnih obveza koje treba rješavati', rekao je Čubrić i objasnio izostanak glavnog trenera. Nakon što su novinari inzistirali na odgovoru, kratko je dodao:

'Ne znam, to ćete njega pitati u Zagrebu', rekao je. 'Mislim da se time-out zvao i s druge strane, ali i da se o takvim stvarima ne treba razgovarati. Čestitam svima na dobroj utakmici, vjerujem da su navijači uživali. Dobra je to uvertira za četvrtak', dodao je.

VIDEO sažetak utakmice pogledajte u prilogu:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel