SUPERSPORT HNK

Slaven Belupo nakon uvjerljivih 4:0 dopustio si je opuštanje...

20.09.2023 u 17:53

Bionic
Reading

Nakon splitskog Hajduka drugi klub koji je osigurao plasman u osminu finala ovosezonskog SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa je Slaven Belupa koji je slavio kod Moslavine 4:2, u utakmici šesnaestine finala.

Nakon prvog poluvremena Slaven Belupo je imao veliku prednost kod niželigaša, vodio je 3:0, a strijelci su bili Daniel Štefulj u 28., Benedik Mioč u 30. te Arber Hoxha u 35. minuti.

Dodatno je prednost gostiju povećao Tomislav Štrkalj golom u 62. minuti nakon čega se Slaven Belupo opustio, a domaćin je to iskoristio za uljepšavanje poraza. Oba pogotka za Moslavinu dao je Luka Lončarević, u 75. i 90. minuti.

Idućeg utorka i srijede, 26. i 27. rujna, igraju su se sve ostale utakmice šesnaestine finala, a sastaju se Libertas - Rijeka, Ponikve - Dinamo, Kutjevo - Osijek, Dugo Selo - Lokomotiva, Zagora - Istra 1961, Radnik Križevci - Šibenik, Zagorec - Gorica, Grobničan - Varaždin, Croatia Zmijavci - Rudeš, Vukovar 1991 - BSK, Karlovac 1919 - Jaska, Jadran Poreč - Oriolik, Jadran Luka Ploče - Belišće i Cibalia - Zagreb.

  • +10
SuperSport HNK: Moslavina - Slaven Belupo 2:4 Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL