čista manipulacija

Suludi sudački previd digao Italiju na noge: Gdje je sad video tehnologija!?

17.12.2017 u 21:28

Bionic
Reading

U Italiji su suci ove sezone pod žestokim kritikama, a one su se još rasplamsale nakon što je Lucas Torreira s dvije ruke zaustavio loptu pred golom svoje Sampdorije protiv Sassuola, a Claudio Gavilucci nije tražio pomoć video snimke da provjeri situaciju...

Talijanska javnost nije impresionirana VAR-om ove sezone kojeg su suci selektivno koristili i tako manipulirali njegovim mogućnostima, a ove nedjelje to se ponovilo na utakmici Sampdorije i Sassuola.

Naime, pred svojim golom Lucas Torreira s dvije je ruke zaustavio loptu, a sudac Claudio Gavilucci nije dosudio penal za Sassuolo, niti upotrijebio video snimku kako bi provjerio ovu evidentno spornu situaciju.

U Italiji se pitaju čemu to služi VAR, ako ga se u ovakvim situacijama ne koristi i je li ipak potrebno dopustiti trenerima da zatraže pregled snimke, kad već suci sami nisu u stanju donijeti pravu odluku kada pregledati video snimku.

Autor: YouTube

U dvoboju Sampdorije i Sassuola pravda je na kraju ipak pobijedila, jer je Matri u sudačkoj nadoknadi zabio jedini pogodak na utakmici i donio gostima tri boda...