VELIKE MUKE

Trese se Maksimir! Što uopće Dinamo može napraviti?

24.07.2017 u 18:53

Bionic
Reading

Filip Benković (20) je 'vruća' roba na nogometnoj tržnici. Za Dinamovog mladog braniča interes je pokazao Tottenhama koji sprema ludu ponudu

Stopera najskuplje hrvatske momčadi nedavno se vezivalo s talijanskim velikanom Interom, ali je Dinamo odbio milijune eura za njega i Borna Sosu. No čelnici maksimirskog prvoligaša ne mogu ni dalje mirno spavati, jer se pojavio Tottenham.

Spursi obožavaju Hrvate, dres londonskog kluba nosili su nekada Modrić, Ćorluka, Kranjčar i Pletikosa, a izgleda da je opet došlo vrijeme da neki naš nogometaš zaigra za Tottenham.

Naime, prema pisanju engleskih medija, klub koji je prošle sezone završio kao drugi u Premiershipu krenuo je u lov na Benkovića, a ponuda koja će doći na stol Dinama je fenomenalna za igrača koji se ne tako davno mučio s ozljedom te je za prvu momčad sakupio tek nešto više od 20 nastupa.

'Otočki' novinari vjeruju da je Tottenham spreman za braniča modrih platiti 15 milijuna eura pa će Dinamo biti na velikim mukama da kaže 'NE'.

Inače, Benković je u siječnju ove godine produljio ugovor s Dinamom do lipnja 2022., no po svemu sudeći neće ga odraditi do kraja.

  • +5
Dinamovi talenti - Borna Sosa i Filip Benković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL