javio mu se i hajduk

U teškim trenucima Ivan Perišić citirao najvećeg - Michaela Jordana!

21.09.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Hrvatski 34-godišnji nogometni reprezentativac Ivan Perišić doživio je tešku ozljedu desnog koljena na treningu Tottenham Hotspura pa se oglasio preko društvene mreže

Podsjećamo, u srijedu je londonski premijerligaš objavio šokantnu vijest: Radi se o složenoj ozljedi prednjeg križnog ligamenta, navedeno je u objavi.

'Iskusni hrvatski reprezentativac je zadobio ozljedu tijekom beskontaktnog dijela treninga i bit će podvrgnut operativnom zahvatu. Ivan će započeti s rehabilitacijom uz pomoć našeg medicinskog osoblja, a očekuje se da će propustiti ostatak sezone.'

Težak je to udarac i za Tottenham, ali i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju pred kojom su preostale utakmice u kvalifikacijama za Euro 2024. u Njemačkoj. No, Perišić ne očajava te se oglasio preko Instagrama gdje je citirao najvećeg košarkaša svih vremena i jednog od najboljih sportaša u povijesti - Michaela Jordana!

'Prepreke te ne moraju zaustaviti. Ako naletiš na zid, ne okreći se i ne odustaj. Gledaj kako se podići, proći kroz to ili zaobići', Michael Jordan.

'Hvala vam za svu podršku. To mi znači sve na svijetu, vidimo se uskoro', napisao je Perišić.

Nešto kasnije Hajduk mu je poslao poruku podrške uz emotivan opis.

''Kad god doša, dobrodoša mi, jer jedno za drugo mi smo stvoreni! Brz oporavak, Ivane!', napisao je Hajduk.

'Fala vam i sritno', dodao je Perišić.