Bradarić ostaje na rujevici

Veliki posao Rijeke; s reprezentativcem produžili do 2020. godine

05.05.2017 u 18:31

Bionic
Reading

Odnedavni hrvatski reprezentativac, Filip Bradarić, produžio je ugovor s Rijekom do 2020. godine, a to je dokaz kakav je utisak ostavio na Rujevici ali i kako se u redovima Rijeke brinu za budućnost kluba

 

Filip Bradarić potpisao je novi ugovor na tri godine produživši suradnju s HNK Rijeka. Bradarić je ove sezone postao jedan od stožernih igrača u veznom redu.

'Izuzetno mi je drago da smo se dogovorili i produžili suradnju. Klub se odlično ponio prema meni, želim se zahvaliti svim ljudima u klubu, treneru i suigračima jer su svaki dan pomogli da budem bolji igrač, ali i osoba. Misli su mi usmjerene samo na Rijeku, razmišljam samo o svakoj idućoj utakmici', rekao je Filip Bradarić za službenu stranicu kluba.

Zadovoljstvo novim ugovorom istaknuo je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

'Filip je potpisao novi ugovor i to je za nas bitna stvar čime smo pokazali snagu i stabilnost kluba, te smjer naše ideje i ponosni smo da je Filip prepoznao našu želju. Klub se tako odužio Filipu za sve dobro što je napravio u dresu Rijeke, a Filip se na jednak način ponio prema Rijeci', rekao je Ivan Mance.