U ČEMU JE PROBLEM?

Živciraju cijeli svijet; zar 250 milijuna dolara nije dovoljno?

16.02.2015 u 13:08

Bionic
Reading

U boksačkom svijetu s nestrpljenjem iščekuju da njegova dva glavna aktera potpišu ugovor za meč, ali Manny Pacquiao i Floyd Mayweather to još nisu napravili

'Dečki, u čemu je problem?', zasigurno se pita svaki fan boksa, jer nikako da dođe do dogovora za borbu koju mnogi nazivaju mečom stoljeća.

Pretpostavlja se da bi vrijednost okršaja između Pacquiaoa i Mayweathera iznosila čak 250 milijuna dolara i da je Filipinac prvi dao svoj potpis, ali to je demantirao njegov suparnik.

'To nije istina. Nisam ništa potpisao, a nije ni on. Sve to su špekulacije i glasine. No nadam se da možemo dogovoriti tu borbu', otkrio je Mayweather u televizijskom intervjuu u Madison Square Gardenu uoči košarkaškog All Stara.

Ova dva prvaka vladala su u svojim težinskim kategorijama, osvajala brojne svjetske pojaseve, pobjeđivala velikane, ali se nikada nisu borili jedan protiv drugog.

Tko je koga izbjegavao ili je za sve bila kriva nečija pohlepa, nije ni važno. Svijet želi njihov meč, a tada bi se srušili brojni rekordi, od zarade za boksače do gledanosti i cijene ulaznica (u Las Vegasu)... Naravno, i dobili bismo odgovor na pitanje tko je uistinu bolji...

Najbolje od Floyda
Najbolje od Mannyja