TO JE BILO KLJUČNO

Zločesti dečko svjetskog tenisa odgovorom o lijepoj Hrvatici iznenadio novinare

14.03.2017 u 08:35

Bionic
Reading

Australski tenisač Nick Kyrgios u posljednje vrijeme igra na visokoj razini, a kao razlog je naveo djevojku Ajlu Tomljanović

Zločesti dečko svjetskog tenisa najviše pozornosti je privlačio svojim incidentima na terenu, no izgleda da se to polako mijenja, jer je u posljednje vrijeme zanimljiv medijima i zbog svojeg tenisa.

Na Indian Wellsu je i dalje u igri, došao je do trećeg kola, a prije toga je u četvrtfinalu Acapulca šokirao Novaka Đokovića. Novinare je zanimalo što je toliko drastično promijenilo u njegovom životu, a njegov odgovor je iznenadio.

Naime, on je spomenuo svoju djevojku Hrvaticu Ajlu Tomljanović koja se nakon duge stanke zbog ozljede ramena napokon vratila u akciju.

'Mislim da je to ono što mi je pomoglo posljednjih tjedana. Posebno u Acapulcu kada sam je opet vidio na teniskom terenu kako pobjeđuje u svojem prvom meču poslije godinu dana', priznao je Kyrgios te dodao:

'Počeo sam igrati slobodnije i uživati. Vidjeti je sretnu na terenu bilo je ključno za mene.'

Kirgios vs Đoković - meč poen, Acapulco 2017.

Kyrgios se prisjetio i velike pobjede protiv Đokovića.

'Imao sam puno samopouzdanja. Znao sam da moram dobro servirati, a bio sam i uvjeren da mogu pobijediti. Bez obzira na moju pobjedu, mislim da je Đoković najkompletniji igrač s kojim sam ikada igrao.'