Huawei Watch GT 3 Pro

[FOTO] U Hrvatskoj predstavljena najnovija serija Huawei pametnih satova

24.05.2022 u 16:47

Bionic
Reading

Hrvatska premijera Watch GT 3 Pro okupila je brojne poznate, kao i članove raznih medija, a održala se na golf terenu Riverside u Zagrebu

Huawei je na golf terenu Riverside u Zagrebu predstavio novu seriju pametnih satova Watch GT 3 Pro. U društvu brojnih okupljenih partnera, nišnih novinara kao i šire publike, zaštitnih lica, ali i poznatih osoba hrvatske javne scene predstavljena su oba sata iz serije.

Watch GT 3 Pro serija naslanja se na tradiciju nosivih uređaja koje izbacuje još od lansiranja 2018. godine. Huawei Watch GT 3 Pro serija donosi dvije serije proizvoda s četiri nova modela u dvije veličine - Watch GT 3 Pro 46mm titanium, Watch GT 3 Pro 46mm fluoroelastomer, Watch GT 3 Pro 43mm ceramic te Watch GT 3 Pro 43mm leather. Modeli se međusobno dodatno razlikuju po materijalima izrade i narukvicama s kojima su opremljeni.

  • +27
Huawei Watch GT 3 Pro hrvatska premijera Izvor: Promo fotografije / Autor: GORAN JAKUS

Huaweijev najluksuzniji sat dolazi s novim dizajnom sučelja, velikim zaslonima na oba modela, poboljšanom baterijom s mogućnošću brzog punjenja te velikim brojem funkcija.

Serija napravljena od titana u oba dostupna modela dolazi sa 43 mm AMOLED zaslonom izrađenim od safirnog stakla.  Keramika na stražnjoj strani, pišu iz Huaweijy, prolazi kroz više od 60 procesa u proizvodnji kako bi se od cirkonijevog keramičkog praha dobio finalni proizvod koji detektira promjene tjelesne temperature.

Serija izrađena od keramike je nešto manjih dimenzijama i targetira na ženske kupce. U senzoru se također koristi safirno staklo keramičke stražnje ljuske.  S novim dizajnom korisničkog sučelja, snažnom baterijom i brzim punjenjem, ovi pametni satovi donose funkcijame poput EKG analize i TruSeen 5.0+. EKG aplikacija sadrži modul EKG senzora i pruža mjerenje EKG-a u stvarnom vremenu, informacije o sinusnom ritmu, fibrilaciji atrija i još mnogo toga. Uređaj donosi i zdravstvenog asistenta – Healthy Living Shamrock.

Novi satovi donose više od 100 opcija treninga uz moderne GPS funkcije, vodootpornost do 30 metara dubine i poduži popis hardverskih i softverskih poboljšanja.  Kako bi i opravdala naziv osobnog asistenta na zapešću, Huawei Watch GT 3 Pro serija donosi kolekciju pametnih funkcija poput spajanja na druge uređaje i upravljanje pozivima. Kroz multimedijalno povezivanje s drugim uređajima, upravljanje pozivima i integracijom aplikacija i funkcija koje omoguć

Watch GT 3 Pro serija može raditi autonomno ili se sinkronizirati sa pametnim telefonima, bez obzira radi li uređaj na Androidu ili iOS-u.

Više informacija o novoj seriji Huaweijevih pametnih satova pronađite ovdje.