18. listopada

[FOTO/VIDEO] Pozdravite se s društvenim životom, igra Sims 4 za koji dan postaje besplatna!

15.09.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Oni koji još nisu zaigrali megapopularnu simulaciju života Sims 4 od 18. listopada mogu to učiniti skroz besplatno, a korisnici koji to već čine bit će nagrađeni dodacima u igri

Još od rujna 2014. godine ljubitelji serijala simulacije života Sims uživaju u četvrtom izdanju ove popularne igre, a sada su u Electronics Artsu, tvrtki koja ju je izdala, odlučili dati im besplatnu mogućnost igranja. Od 18. listopada svi koji to žele mogu na svojim računalima, konzolama i ostalim uređajima besplatno zaigrati Sims 4. Igru je moguće skinuti preko EA-ove aplikacije, platformi Steam i Origi, korisnici računala Mac preko Origina, a besplatna verzija dostupna je i vlasnicima konzola PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One te Xbox Series X/S.

Vijest je objavljena na službenom kanalu na Twitteru.

Ovu izuzetno zaraznu simulaciju života razvio je Maxis studio. Četvrti je to naslov u serijalu The Sims, najavljenom 6. svibnja 2013., a svjetlo dana na američkom tlu prvi put ugledao je 2. rujna 2014.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: EA

'Budući da je igra The Sims 4 besplatna, naš tim je posvećen razvoju novih i smislenih iskustava za naše igrače i nastavit ćemo razvijati i izdavati pakete, komplete i Sims Delivery Express pakete u doglednoj budućnosti', rekli su iz kompanije EA te ovom izjavom umirili sve koji su mislili da će nestati podrška i razvoj noviteta u ovoj simulaciji života.

Iako sama igra The Sims 4 postaje besplatna, dodatke ćete morati platiti. Trenutno tako kupnjom svih 59 paketa sadržaja za The Sims 4 na Steamu možete biti olakšani za točno 984,43 dolara.

  • +8
Sims 4 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: IGDB