EKSKLUZIVA

Ovih pet aplikacija naći ćete samo na Androidu

25.03.2014 u 15:22

Bionic
Reading

Razvojni programeri obično prvo naprave aplikaciju za iOS, pa tek onda za Android, zato što Android koristi puno više raznovrsnijih uređaja, a i proizvođači uređaja ga često mijenjaju i prilagođavaju. Ipak, ima i onih koji prave aplikacije samo za Android

Ovo su neke od najboljih među njima.


Swiftkey
Jedna je od značajki na koju se često zaboravi, a koju nećete naći u iOS-u, mogućnost promjene tipkovnice. Swiftkey izrazito dobro reagira na dodir, po njoj se može tipkati povlačenjem prsta i prilično precizno predviđa koju riječ želite utipkati, jednom kad malo nauči kakav vokabular koristite. Podržava više jezika, a njene postavke i prediktivno učenje možete uskladiti i koristiti na svim svojim uređajima pogonjenim Androidom.

Tasker
Ova aplikacija ima više korisnih funkcionalnosti. Možete napraviti niz automatskih skripti za zadatke. temeljenih na nizu okidača i akcija. Recimo, automatski će pokrenuti player čim priključite slušalice na uređaj, automatski ga ugasiti navečer ili utišati tijekom radnog vremena.

ES File Explorer
Jedna od najboljih aplikacija za pregledavanje menija s datotekama. S njom ćete lako kopirati, rezati, lijepiti (paste) i brisati datoteke, a nudi i podršku za pohranu u računalnom oblaku, alat za upravljanje aplikacijama...

Friday: Automated Journal
Ova je aplikacija vaš osobna pomoćnica, koja neprimjetno bilježi sve što radite u životu - mjesta na koja ste se prijavili, glazbu koju slušate, ljude s kojima kontaktirate, postove na društvenim mrežama... Tako da možete vratiti se u bilo koju točku u prošlosti i pregledati što ste u tom trenutku napravili. Kao tražilica za vaš život.

Airdroid
Airdroid služi za upravljanje uređajem na daljinu, pomoću web preglednika u osobnom računalu. Možete bežično prebacivati datoteke pomoću nje, slati poruke i slično, kao i instalirati i uklanjati aplikacije iz preglednika. Pa čak i obrisati podatke u slučaju da ste uređaj izgubili ili vam je ukraden.

Izvor:Android Pit