NOVO NATJECANJE

Studenti, evo prilike za osvajanje osam tisuća kuna!

19.09.2019 u 13:09

Bionic
Reading

Zagrebačka tvrtka Bornfight pokrenula je natjecanje u kojem će studenti rješavati zagonetke i pritom učiti o programiranju. Najuspješniji natjecatelji imaju priliku osvojiti stipendiju vrijednu 8.000 kuna

Blackbox je novo natjecanje kojim u tvrtci Bornfight žele studentima omogućiti da tijekom studija nauče dodatna znanja vezana uz razvoj softvera, web stranica i mobilnih aplikacija, unaprijede vještine programiranja, logičkog razmišljanja, snalaženja u nepoznatim situacijama i rješavanja problema.

Natjecanje će trajati pet tjedana tijekom listopada. Odlučite li se uključiti, rješavat ćete serije različitih zagonetki i za svako točno rješenje dobivati bodove.

ZA IGRAČE

Izabrali smo sedam tipkovnica stvorenih za najžešći PC gejming

Pogledaj galeriju

Oni koji skupe najviše bodova mogu računati na mjesečnu stipendiju od tisuću kuna u trajanju od osam mjeseci (prva nagrada), sudjelovanje u online edukaciji po izboru u vrijednosti do 3.000 kuna (druga nagrada) i ulaznica za sudjelovanje na konferenciji po izboru u vrijednosti do 1.000 kuna (treća nagrada).

Osim rješavanja zagonetki, u Bornfightu su pripremili i seriju predavanja za natjecatelje, tijekom kojih će se moći upoznati s konceptima iza zagonetki te proširiti svoja znanja o programiranju. Predavanja će biti održavana jednom tjedno u Bornfightovom uredu Zagrebu.

Prijaviti se možete na web stranici blackbox.bornfight.com do 26. rujna.