NOVI GADGETI

U Hrvatsku stigli Samsungovi Gear Fit2 i Gear IconX

18.06.2016 u 10:45

Bionic
Reading

Samsung Electronics je nedavno otkrio dva nova uređaja za korisnike aktivnog životnog stila, Gear IconX bežične slušalice te Gear Fit2 sportsku narukvicu. Sad su oba uređaja stigla i na hrvatsku premijeru

Oba gadgeta služe kako bi korisniku omogućili praćenje kako točno vježbaju uz jedinstvene dodatke. Gear Fit2 tako ima ugrađen GPS i senzor otkucaja srca, koji nude precizno praćenje svih bitnijih detalja za trening, bilo da je riječ o ruti aktivnosti ili praćenju otkucaja srca.

S druge strane priče su Gear IconX, bežične slušalice koje također mogu pratiti tijek vježbanja i obavještavati korisnika o svim bitnim parametrima.

'Uvjereni smo kako će nova linija nosivih uređaja, Gear Fit2 i Gear IconX, dodatno učvrstiti Samsungovu vodeću poziciju na tržištu. Elegantnog dizajna i vrhunskih performansi, oba uređaja unaprjeđuju postojeće rasporede vježbanja i objedinjuju fitness i zabavu', rekao je Pavle Zobundžija, voditelj prodaje u odjelu telekomunikacija, regionalnog predstavništva Samsung Electronics.


Samsung priopćava kako su Girly Fitness blogerice, Ana i Marija Mataić, kroz niz laganih vježbi demostrirale značajke uređaja te naglasile kako Gear Fit2 i Gear IconX zaljubljenicima u sport i tehnologiju omogućavaju aktivno korištenje neovisno o stilu vježbanja, dok se njihov dizajn uklapa i u imidž zaljubljenika u modu.

Samsung Gear Fit2 bit će dostupan u dvije veličine, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.599 kuna, a na policama hrvatskih distributera i mobilnih operatera dostupan je već danas. Gear IconX na tržištu se očekuje početkom srpnja, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.799 kuna.