RASTROŠNOST PO DUBROVNIKU

Ovako izgleda trodnevni luksuz čelnika HEP-a

30.07.2014 u 19:33

Bionic
Reading

Svoju posljednju sjednicu Nadzorni odbor HEP-a održao je ni više ni manje nego u turistima prebukiranom Dubrovniku, i to s organiziranim spavanjem u Villi Argentini, jednom od nekoliko dubrovačkih hotela s pet zvjezdica. Potpuno nepotrebno, i ne za male novce, NO se od 9. do 11. srpnja sastao u Dubrovniku. A kako je izgledala sjednica NO-a HEP-a u Dubrovniku? Kao dobro organiziran vikend izlet gdje članovima NO-a nije nedostajalo luksuza na najvišoj razini, piše Novi list

Članovi NO-a u Dubrovnik su krenuli 9. srpnja, u srijedu, večernjim letom iz Zagreba u 20 sati. Već za sat vremena bili su u superluksuznom hotelu Villa Argentina koji se smatra jednim od najatraktivnijih u Dubrovniku, piše Novi list. Drugi dan održali su višesatnu sjednicu u HEP-ovom poslovnom centru Plat. Popodne su otišli u brzi i kratki, niti jednosatni, obilazak hidroelektrane Dubrovnik-Plat1. Navečer su pak uslijedili sati uživanja. Najprije su, naravno kao VIP ekipa, otišli na otvaranje Dubrovačkih ljetnih igara, a nakon toga je probrana ekipa sedmeročlanog NO-a, u kojem postoje velike razlike u razmišljanju, krenula put kultnog restorana Nautika, smještenog na dubrovačkim zidinama. Naravno, kakav bi za probrane članove NO-a bio boravak u Dubrovniku, a da se na račun državne kompanije ne pogoste gastronomskim specijalitetima Nautike. Nedjelju, kad su se naspavali i prošetali Stradunom, članovi NO-a HEP-a avionom su krenuli put Zagreba.

Zanimljivo je, piše Novi list, da nijedna od točaka dnevnog reda sjednice Nadzornog odbora HEP-a nije bila vezana uz Dubrovnik, pa da se na taj način barem formalno opravda njeno skupo održavanje u tom gradu.

Članak u cijelosti možete pročitati OVDJE