HDZ-OVAC OSUDIO GLASNOVIĆA

'Zazivanje pendreka i suzavaca na Filozofskom, da ostaneš bez teksta!'

25.09.2016 u 15:39

Bionic
Reading

Predsjednik šibenskog Gradskog vijeća Ivica Poljičak (HDZ) i stalni predavač na Veleučilištu u Šibeniku kojeg su drugu godinu za redom studenti proglasili profesorom godine, osudio je skandalozne izjave zastupnik dijaspore u Hrvatskom saboru Željka Glasnovića.

'Umoran sam od teških riječi, uvreda i sve više psovki u javnom prostoru. To nije usmjereno na rješavanje problema, nego vodi samo novim sukobima. Nevjerojatno, o studentima izgleda puno više znaju ljudi koji su bliži mirovini negoli studentskim klupama. Bilo bi smiješno da nije pomalo tužno. Uvijek ista lica od kojih ne pamtim da sam išta konkretno i pametno čuo. Zar ima više ikoga da bih mogao pomisliti da je njima do novih znanja i do studenata. Uz to, zazivanje pendreka i suzavaca na Filozofskom… ostaneš bez teksta. To nikako ne može biti dobro', kazao je za ŠibenikIN danas Ivica Poljičak, pozvan da komentira necivilizirani istup Glasnovića.

'Ostavimo akademsku zajednicu da u okviru vlastite autonomije rješava svoje probleme, ostavimo studente da na miru mogu učiti, polagati ispite', dodao je predsjednik šibenskog Gradskog vijeća, inače prvi HDZ-ovac u Hrvatskoj koji je odlučio komentirati taj slučaj, objavio je ŠibenikIN