zapuštena i zaboravljena

Butković najavio investicijski bum u željeznice

21.02.2018 u 21:31

Bionic
Reading

Oleg Butković ministar pomorstva, prometa i infrastrukture gostujući u Dnevniku Nove TV kazao je da nas čeka investicijski bum u željeznice

'Prije godinu dana smo pokrenuli dokument nacionalni program rješavanja svih željezničko cestovnih prijelaza u Hrvatskoj, kojih je 1513. Osigurali smo sredstva u suradnji sa Svjetskom bankom i europska sredstva, nešto idemo i s kreditnim sredstvima. Ove godine idemo u projekt 50 željezničko-cestovnih prijelaza u rekonstrukciju i obnovu.

Osigurali smo milijardu kuna ulaganja u željeznički sustav, u infrastrukturu. Čeka nas investicijski bum u željeznice', kazao je Butković.

Osvrnuo se na situaciju vezanu za Agrokor i spekuliranjima da bi Martina Dalić, ministrica gospodarstva trebala napustiti Vladu.

  • +5
Vlakovi HŽ Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Stabilnost Vlade nije ugrožena. Ministri nastavljaju svoj posao. Imali smo čitav niz sastanaka oko rješavanja i drugih problema koji su na dnevnom redu. Dok god je proces rješavanja situacije Agrokora pozitivan, a ja mislim da je u ovom trenutku, mislim da potpredsjednica Vlade Dalić može nastaviti raditi svoj posao', zaključio je Butković.