gužva

Promet u Omišu paraliziran: Stojimo u koloni i ne mičemo se preko 45 minuta

28.07.2023 u 22:44

Bionic
Reading

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Pojačan je promet na gradskim cestama, obilaznicama, pojedinim dionicama autocesta u smjeru mora i unutrašnjosti, cestama u priobalju, u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom.

Autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa u oba smjera, na naplatama Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

Prometna nesreća na 118. km između čvorova BRINJE i ŽUTA LOKVA u smjeru Dubrovnika, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h.

DC8 Jadranska magistrala, zbog povećane gustoće prometa vozi se usporeno na prilazima gradovima i turističkim odredištima. Čitatelje tportala se požalio da višekilometarska kolona paralizirala Omiš. Kazao nam je da stoje u koloni prema Makarskoj koja se ne miče preko 45 minuta.

Zbog puknuća vodovodne cijevi na državnoj cesti DC62 u Vrgorcu (kraj Vatrogasnog doma) cesta je zatvorena za sav promet od Ravče do Vrgorca. Promet je preusmjeren preko Kokorića.

  • +4
Gužva na Lučkom Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj