BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Osvojite vrijedne nagrade koje daruju Viška priča, Znanje, bazzar.hr, Green and more, Lenovo i SVR!

12.12.2018 u 14:08

Bionic
Reading

Današnji dan uljepšat će vam naša nagradnjača i vrijedne nagrade naših partnera - Viška priča, Znanje, bazzar.hr, Green and more, Lenovo i SVR . Nagradno pitanje pronađite u članku i uključite se u blagdansku čaroliju tportala

Lenovo vam daruje Tab 7 Essential!

Tab 7 Essential je savršen za obitelji, zahvaljujući višekorisničnim računima koje roditelji prilagođavaju iskustva za sebe i svoju djecu. Tanak je i lagan - proračunski prolazni tablet za svako kućanstvo.

Tanak i lagan profil Tab 7 Essential - oko 8,8 mm debljine i 254 grama - znači da ćete jedva znati da ga držite.

Pokretanje na inačici Android 7.0 Nougata, Tab 7 Essential pruža čisto iskustvo s Androidom, smanjuje nered u aplikacijama i poboljšava performanse.

Podijelite svoj uređaj - ali zadržite svoju privatnost

Svaki korisnik ima vlastiti račun s individualiziranim postavkama, pozadinskim i društvenim medijskim računima. Odvojene zaporke za prijavu čine ga sigurnim, osobnim prostorom kako biste tabletu mogli dijeliti s drugima bez brige o privatnosti.

Viška priča poklanja jednom dobitniku dva poklon obroka

U gastro ponudi Adventa u Zagrebu ponovo su delicije viške konobe koja je u ljeto 2017. svakodnevno oduševljavala glavnu postavu filma 'Mamma Mia 2'. Viška pogača, viško crno i bijelo kuhano vino, 14 vrsta viških rakija, hroštule i cviti kao autohtoni viški kolači i razni drugi specijaliteti otoka Visa i ove su godine na zagrebačkim ulicama tijekom Adventa. Nakon što je u prve dvije godine lakoćom izazivala oduševljenje posjetitelja te postala top lokacija za odlično kuhano vino, izvrsne rakije te ukusnu hranu, 'Viška priča' na zagrebački Advent vraća se i treći put te je ovog prosinca prisutna na tri lokacije: Strossmayerovo šetalište, Europski trg te Ledeni park na Tomislavcu. Iako je dosad upravo viška pogača bila zaštitni znak Viške priče, ove godine – ukusni riblji ražnjići koji kombiniraju povrće i dvije vrste riba, bit će pravo otkriće svakome tko ih isproba.

S obzirom da je neizostavni element uličnog adventskog ugođaja kuhano vino, ne propustite autohtona vina otoka Visa - viški plavac mali kao sortu crnog te kuc kao sortu bijelog, jer riječ je o najboljim kuhanim vinima koje ćete ove zime u Zagrebu isprobati. S obzirom da su, osim vina, na Adventu vrlo tražene i rakije – Viška priča omogućuje vam susret s čak 14 različitih vrsta autohtonih rakija s otoka Visa pa, ako vam nije u planu skori odlazak na ovaj prekrasan hrvatski otok, Advent u Zagrebu idealna je prilika da ih isprobate s obzirom da se proizvode u prilično malim i ekskluzivnim količinama te ih nema u slobodnojprodaji.

Ponudu Viške priče na Adventu u Zagrebu čine: viška pogača, viški plavac mali, bijelo vino kuc, 14 viških rakija, hroštule i cviti – autohtoni viški kolači, energetski kolač od smokve i ljekovitih trava – hib i dr.

Dvoje dobitnika dobiti će kriminalistički roman 'Čovjek od krede' našeg patnera Znanje

'Čovjek od krede' kriminalistički je roman koji se vraća mračnim tajnama iz djetinjstva

Genijalan prvijenac britanske spisateljice C. J. Tudor postao je bestselerom u vrlo kratkom roku. U moru raznih psihotrilera te krimića svih vrsta i podvrsta, ova se knjiga istaknula izvrsnim pripovijedanjem te atmosferom koja savršeno dočarava život u malom Engleskom gradu u 80-im godinama prošloga stoljeća.

Čitatelj već u uvodnom poglavlju saznaje za strašan zločin. U šumi je pronađen leš raskomadane djevojke, ali mu nedostaje glava. Tim je snažnim početkom autorica priči odmah dala pečat jezivosti te tijekom priče glavnog junaka romana, Eddija, u pozadini osjećamo teror bez obzira opisuje li nam nevinu dječju igru s prijateljima ili stvarne zločine – kojih u knjizi ima dosta, ali vrlo su neočekivani te će vas sigurno iznenaditi.

Ovako je izdavač predstavio knjigu:

'Može ga se osjetiti u šumi, u školi i na igralištu; prisutan je u domovima i na sajmištu. Zavukao se u gotovo sve kutke gradića Anderburyja… strah da vas netko ili nešto stalno promatra. Sve je počelo davne 1986. u zabavnom parku, onog dana kad se dogodila nesreća. Tada je dvanaestogodišnji Eddie upoznao gospodina Hallorana – Čovjeka od krede. On je Eddieju dao ideju o crtanju kredom i ostavljanju tajnih poruka za njegove prijatelje… i bilo je zabavno, sve dok ih jedan čovjek od krede nije odveo do trupla. Trideset godina poslije, Ed vjeruje da je prošlost iza njega, sve dok ne dobije pismo u kojem se nalaze komadić krede i crtež čovječuljka. Hoće li se povijest ponoviti? Je li ta priča uopće bila gotova? Hoće li igra opet jednako završiti?'

Bazzar.hr se pobrinuo da izbjegnete gužvu i osigurate na vrijeme sve potrebno za skijanje!

Bazzar.hr ima sve potrebno za skijanje, od skija do pancerica od najboljih proizvođača koji vam pruža izbor idealne opreme za vas.

Osim skija i pancerica, za odlazak na skijanje je potrebna i dodatna oprema poput naočala za skijanje i torbi za skijašku opremu, a kako nam pancerice nisu pogodne za pješačenje torbe za prijenos istih su idealno rješenje. Za početnike i one koji nisu sigurni kako izabrati skije, vodič za odabir skija pomoći će kod odabira, kao i vodič za odabir pancerica.

Veliki izbor zimske odjeće za muškarce, žene i djecu ugrijati će vas tijekom zimskih radosti. Sezona skijanja se bliži, i bazzar.hr u suradnji sa svojim partnerima, vodećim proizvođaćima skijaške opreme Fischer i Smith nagrađuje tri osobe s dodatnom opremom za skijanje.

Nagrade za ljubitelje skijanja su:

Za one koji nisu ljubitelji skijanja, ali vole zimske sportove, kao utješnu nagradu Spokey i Bazzar.hr daruju Klizaljke Spokey ripple blue ice . Ovdje možete pogledati cijelu ponudu Spokey klizaljki, kao i Spokey sportski asortiman.

Cijelokupnu ponudu za skijanje možete pogledati ovdje.

Green and more vam daruje Liquid sun mladu pšenicu u prahu

Liquid Sun – Mlada zelena pšenica, prah

Započeti jutro s napitkom od mlade zelene pšenice savršen je scenarij za zdrav početak dana. Ovaj alkalni napitakkrcat je vitaminima, mineralima, enzimima, aminokiselinama iklorofilom, idealan kao nutritivna nadopuna i imunitet booster. Liquid Sun linija proizvoda nastala je od ekološki uzgojene, ručno rezane i brane mlade pšenice iz Gorske Hrvatske,prerađene po metodologiji obrade sirove hrane kako bi se očuvale sve nutricije, najbliže onima u njenom svježem obliku. Pogodna i za gluten osjetljive osobe, što podržava i gluten free certifikat, a cijela linija, uz već poznati eko,nosioc je i Vegan i HALAL certifikata dodanih vrijednosti.

SVR vam poklanja HYDRACID C50 masku!

Nova SVR HYDRACID C50 maska u pjeni sadrži visoku koncentraciju dermatološki aktivnih sastojaka.

Pruža trenutnu blistavost tenu sa visokom koncentracijom stabiliziranog vitamina C. Antioksidansi stimuliraju sintezu kolagena, ujednačavaju boju tena dok biljka evodia, koja se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini, osvjetljava ten te mu daje zdrav i svjež izgled. Glukonolakton u sastavu zaglađuje i poboljšava teksturu kože.

Maska intenzivno popunjavanja kožu

  • niacinamid: zaglađuje, djeluje protuupalno, obnavlja kožnu barijeru.
  • hijaluronska kiseline velike molekulske mase: hidratizira i popunjava sitne bore
  • ekstrakt crvene alge: ograničava transepidermalni gubitak vlage (TEWL), djeluje na trenutnu i dugotrajnu hidrataciju

Za sve tipove kože. Za kožu bez sjaja, protiv preuranjenog starenja i tamnih mrlja. Visoko tolerantna formula čak i za osjetljivu kožu. Bez parabena. Blagi miris citrusa koji ne sadrži alergene.

Korištenje: prije upotrebe dobro protresti. Nanijeti na prethodno očišćenu kožu lica tri puta tjedno. Pjenu istisnuti u dlanove te umasirati na lice.

Sudjeluj i osvoji pregršt vrijednih nagrada! Dobitnici su

Marijana Marjanović ( Lenovo), Snježana Uremović (Čovjek od krede), Martina Ivandić (Čovjek od krede), Norma Šafar (Viška priča), Elma Marjanović (bazzar.hr), Meri Kekez Miljanić (bazzar.hr), Marica Miše (bazzar.hr), Vjeran Kokor (bazzar.hr), Nada Mekovec (Liquid Sun), Maja Dukić (SVR).

Genijalni recepti, originalni pokloni i samo dobre vijesti čitaj na blagdanskom izdanju tportala!