BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Vrijedne poklone donose vam Abbé Prop, Becutan, Croatia records, Lenovo, Amaranthine, Podravka, Profil, Synbionyme,VBZ i MAXtv

17.12.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Današnji dan uljepšat će vam naša nagradnjača i vrijedne nagrade naših partnera Abbé Prop, Becutan, Croatia records, Lenovo, Amaranthine, Podravka, Profil, SYNBIONYME, VBZ, maxtv i pickbox. Kako bi sudjelovali u blagdanskoj nagradnjači pronađite nagradno pitanje u članku i uključite se u blagdansku čaroliju tportala

Abbé Prop vas nagrađuje s dodatkom prehrani matične mliječi

Matična mliječ koju proizvode pčele, jedan je od najjačih prirodnih koncentrata ljekovitih i hranjivih tvari na svijetu. Jedinstvena je to kombinacija najraznovrsnijih vitamina, minerala, aminokiselina, visokovrijednih prirodnih šećera, lipida, enzima i tvari koje sprečavaju razmnožavanje bakterija, virusa i gljivica. Matična mliječ od davnina je nenadmašni eliksir zdravlja i mladosti. Pomaže u prevenciji raznih bolesti te olakšava već postojeće zdravstvene tegobe.

Dodatak prehrani Enerday plus renomiranog talijanskog proizvođača Abbé Prop vraća izgubljenu energiju i povećava psihofizičku izdržljivost. Ovo je odlično sredstvo za jačanje imuniteta, a posebno je preporučljivo uzimati ga u svrhu prevencije u sezoni gripe i prehlade. Enerday plus dobar je za rast i razvoj djece te kao pomoć u liječenju problema poremećaja prehrane. Učenicima i studentima može pomoći u lakšem učenju, a dobro će doći sportašima i drugima koji su izloženi velikim naporima, te starijim osobama za osnaživanje organizma.

Enerday plus sadrži liofiliziranu matičnu mliječ. Posebnim postupkom smrzavanja – liofilizacijom – svježa matična mliječ pretvara se u prah tako da su svi aktivni sastojci sačuvani. Za 1 gram liofilizirane matične mliječi potrebno je 6 grama svježe, što znači da se u proizvodu dobiva visoka koncentracija matične mliječi.

Enerday plus sadrži i druge pčelinje proizvode – med i ekstrakt propolisa. Matična mliječ je u medu i propolisu najdjelotvornija jer je to njeno prirodno okruženje, zato je to dio sastava proizvoda.

Za intenzivno jačanje imuniteta, proizvod je obogaćen ekstraktom biljke purpurne rudbekije (Echinacea purpurea), peludom i sokom acerole. Acerola, poznata i kao tropska višnja, je voće s najvećim sadržajem vitamina C. Acerola sadrži 20 puta više vitamina C nego limun. Ovaj bezalkoholni dodatak prehrani izvrsnog okusa namijenjen je odraslima i djeci iznad 1 godine.

Pakiranje u specijalnim ampulama jamči sigurnost i najvišu kvalitetu sastojaka te omogućuje praktično i jednostavno uzimanje dodatka prehrani Enerday plus.

Dodatak prehrani Enerday plus pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Becutan daruje 'miris djetinjstva'!

Kada kažemo 'miris djetinjstva', većina nas pomisli na Becutan i to je jednostavno tako jer riječ je o punih 40 godina tijekom kojih je ovaj omiljen brend proizvoda za njegu bebine i dječje kože razvijao svoj odnos s milijunima potrošača.

Taj je odnos temeljen na značajkama koje su se kroz nekoliko desetaka godina ukorijenile u svijesti i podsvijesti korisnika proizvoda – povjerenju, dosljednosti, tradiciji te neospornoj kvaliteti. Becutan je jedan od onih brendova koji ponosno može reći da se sa svojom zajednicom povezao na onoj najdubljoj emotivnoj razini koja se dijeli među generacijama i lako prenosi s roditelja na potomstvo, s jednog reda obiteljskog stabla na drugo.

Tportal.hr vas nagrađuje s poklon paketom Becutanovih proizvoda. Sretni dobitnici na adrese će dobiti kutijice u kojima mogu pronaći: 1 šampon za djecu, 1 kupku za djecu, 1 Becutan kremu za djecu, ulje s lavandom, biorazgradive maramice, šampon i kupku lavande (2u1) te 1 Becutan sapun s lavandom.

A za sve one koji ne budu sretne ruke, ove subote – 22.12.2018., u Ledenom parku zagrebačkog parka Tomislavac Becutan je priredio tradicionalno blagdansko druženje za sve vaše mališane, uz pregršt zabavnih i nagradnih igara, prigodni koncert, zabavno-edukativne dječje predstave i sl. Ne propustite, jer samo je jedan MIRIS DJETINJSTVA.

'Vrijeme' Parnog valjka, jedan od najboljih albuma godine, napokon u prodaji, a dvoje sretnika osvojiti će album!

Novi studijski album našeg najboljeg benda od danas je napokon u prodaji. Parni valjak na albumu 'Vrijeme' donosi 13 pjesama, uključujući hitove koji su suvereno vladali top listama i radijskim eterom: 'Vrijeme', 'Prolazi sve, zar ne', 'Samo ti (Norma Belle)', 'Kad nemaš kud' feat. Tina Kresnik, 'Opet se smijem', 'Otkud ti pravo', 'Ljubav', 'Za malo nježnosti'. 'Vrijeme' donosi i pet potpuno novih pjesama, a cjelokupni materijal sniman je u cijenjenom RSL studiju u slovenskom Novom Mestu. Glazbu i tekstove svih pjesama radio je Husein Hasanefendić Hus dok su Marijan Brkić Brk i Hus producirali cijeli album. Pridružili su im se i brojni gosti: Igor Geržina, Josip Grah, Neven Frangeš i Tina Kresnik, dugogodišnji prateći vokal Parnog valjka. Ono što 'Vrijeme' posebno krasi jest likovno oblikovanje multimedijalnog umjetnika Dalibora Barić koji je režirao spot za zadnji singl 'Otkud ti pravo'.

Zlatko Gall za Slobodnu Dalmaciju o albumu 'Vrijeme' piše: 'Friškim albumom Valjak je pokazao isplativost strategije slaganja albuma po staroj recepturi kao kolekcije recentnijih hitova i novog materijala. A novi brojevi su, očito, donijeli mahom prpošne skladbe nadahnute temeljnim Husovim glazbenim sklonostima s početka Valjkove karijere. Ujedno 'Vrijeme' je odličan album koji i ove sezone cementira Parni valjak kao 'kralježnicu' domaće AOR produkcije i uporište njezina mainstreama.' Novi album Parnog valjka 'Vrijeme' možete kupiti po cijeni od 99 kuna u prodavaonicama Croatia Recordsa, svim bolje opremljenim CD shopovima u Hrvatskoj i regiji te ONLINE.

Lenovo daruje Tab E7!

Tab 7 Essential je savršen za obitelji, zahvaljujući višekorisničnim računima koje roditelji prilagođavaju iskustva za sebe i svoju djecu. Tanak je i lagan - proračunski prolazni tablet za svako kućanstvo.

Tanak i lagan profil Tab 7 Essential - oko 8,8 mm debljine i 254 grama - znači da ćete jedva znati da ga držite.

Pokretanje na inačici Android 7.0 Nougata, Tab 7 Essential pruža čisto iskustvo s Androidom, smanjuje nered u aplikacijama i poboljšava performanse.

Podijelite svoj uređaj - ali zadržite svoju privatnost

Svaki korisnik ima vlastiti račun s individualiziranim postavkama, pozadinskim i društvenim medijskim računima. Odvojene zaporke za prijavu čine ga sigurnim, osobnim prostorom kako biste tabletu mogli dijeliti s drugima bez brige o privatnosti.

AMARANTHINE ili kako iskazati najljepšu & najsjajniju od svih emocija vas daruje s 2 narukvice!

Ljubav je nešto najbolje i najljepše što nam se može dogoditi u životu i uvijek dolazi spontano i bezuvjetno, bez naknade ili prisile. Možda na prvi pogled zvuči paradoskalno jer doista živimo u materijalnom svijetu i društvu koje potiče na stjecanje dobara i prihvaćanje tuđih normi, stavova ili lažnih imperativa. No kako onda u takvom svijetu iskazati ono što ne možemo kupiti, normirati, naručiti, posjedovati…?

Postoji li uopće pravilo ili procedura kako iskazati ljubav; onu najljepšu, najsnažniju i najnekontrolabilniju od svih ljudskih emocija? Srećom ne postoji, niti vjerujemo da ćemo ikada otkriti. Istinska ljubav traži prepuštanje trenutku, osjećajima i nadahnuću, a jedan takav trenutak, jedan od mnogih, koji se vežu uz ljubav stoji iza priče o AMARANTHU.

AMARANTHINE je drugo ime za ljubav; ljepotu življenja i bezuvjetne ljubavi, beskrajne, snažne i nježne. Emocije zbog koje se vrti svijet, onog jednostavnog i neponovljivog osjećaja sreće i mira u zagrljaju voljene osobe. To je naš AMARANTHINE, složenica koja se pojavila još u 17 stoljeću i do nas došla u značenju beskrajnog, trajnog, vječnog i besmrtnog.

Profil daruje 3 romana

Chloe Benjamin

Besmrtnici

Bestseler New York Timesa koji se čita na više od 25 jezika

Remek-djelo nagrađivane američke spisateljice Chloe Benjamin potresan je roman o sudbini, ljubavi, životu i odlukama koje donosimo.

Kada biste znali točan datum svoje smrti, kako biste proživjeli život?

Godina je 1969. New York. Susjedstvom se proširi glas o vidovnjakinji koja svakom može proreći točan datum smrti. Četvero djece obitelji Gold iskrade se da čuje svoje sudbine — ono za što nisu spremni, ono što će odrediti desetljeća koja slijede. Simon, najmlađi sin i obiteljski mezimac, slobodu i ljubav potražit će u San Franciscu osamdesetih, umjetnička duša Klara postat će opsjednuta ispipavanjem granica stvarnosti i fantazije, pouzdani Daniel sigurnost će potražiti u pozivu vojnog liječnika, dok će se odgovorna Varya posvetiti potrazi za dugovječnosti. U skladu sa svojim karakterima, svatko od njih odlučit će hoće li zanemariti, prigrliti, prevariti „znanje“ podareno im dok su bili djeca ili mu žestoko prkositi…

'Beskrajno potresno istraživanje smrtnosti, žalovanja i strasti... Likovi su toliko živi da ih i čitatelj oplakuje, a to je zadivljujuća čarolija kakva se rijetko susreće.' The Observer

Andrea Camilleri

ZAŠTITNA MREŽA

Deveti roman u hrvatskom prijevodu s omiljenim inspektorom Montalbanom

Dok vigàtsku tipično mediteransku letargiju do farsičnih situacija razbuđuje snimanje švedsko-talijanske televizijske serije, policijski se komesar Salvo Montalbano iz posve osobne znatiželje unosi u rješavanje nesvakidašnjeg, naoko bizarnog ali u krajnjoj konzekvenci tragičnog slučaja jedne ugledne obitelji. No, stjecajem okolnosti, uvučen je i službeno u koloplet uzbudljivih zbivanja u jednoj srednjoj školi, što će prouzročiti da, recimo tako, zagnjuri u njemu inače strani svijet društvenih mreža.

Znalačkim nizanjem ekspresivnih elemenata autor nas okretno vodi do klimaksa radnje te nas potiče da svesrdno, bez sitničarenja, s odobravanjem prihvatimo strpljive i nenametljive, čak i, reći je, samozatajne komesarove postupke k obazrivom i humanom razrješavanju i najzamršenijih situacija.

Andrea Camilleri jedan je omiljenih talijanskih pisaca koji je u rodnu Siciliju smjestio radnju svojih kriminalističkih romana s komesarom Montalbanom. Na hrvatski je Camillerijeve romane u Profilovu izdanju majstorski preveo Juraj Gracin.

ATLAS IZUZETNIH LJUDI

Miralda Colombo

ilustratorica: Ilaria Faccioli

101 ŽIVOTNA PRIČA KOJA JE PROMIJENILA SVIJET

Umjetnici, geniji, pisci, mudraci, junaci, vizionari osobe su koje mijenjaju svijet. U ovoj se očaravajućoj knjizi nalaze priče 101 takvog pojedinca. Svojim moćnim znanjem, marljivim trudom, velikom upornošću, izvanrednim talentom, smjelim idejama, slobodnim duhom, sjajnom smionošću ti su ljudi ostavili neizbrisiv trag u povijesti. Svaki od njih u ovoj knjizi priča priču o sebi i govori nam zašto bismo ga trebali slijediti. Hayao Miyazaki, Pablo Picasso, Zaha Hadid, Marie Curie, Hedy Lamarr, Jules Verne, Miguel de Cervantes, Lav Nikolajević Tolstoj, Hatšepsut, Dalaj-Lama, Malala Yousafzai, Leonardo da Vinci i Elon Musk samo su neki od njih. Ova knjiga pisana je poput kratke autobiografije: svaka osoba navodi po čemu je poznata (primjerice braća Lumière izumili su kinematograf, a Galieo Galilei je otac moderne znanosti), zatim govori o svom djetinjstvu i kako se usmjerila na područje po kojem postaje poznata te kako je dostigla vrhunce u onome čime se bavila. Ova nadahnjujuća i inspirativna knjiga potaknut će djecu na kretivnost, istraživanje, stvaranje, maštanje i na uvjerenje da je vrijedno slijediti svoje snove.

Osvojite Podravka slatki poklon paket

Hladne zimske dane i večeri rado provodimo u toplini doma s dragim osobama igrajući društvene igre ili gledajući televiziju uz obavezni topli napitak i slatki zalogaj. Stoga vam Podravka donosi slatki poklon paket koji će vas sigurno ugrijati i razveseliti. U paketu vam darujemo: Čaj od kamilice s medom, majčine dušice, planinski, zeleni, čaj s metvicom, vrući đumbir s limunom i bakin čaj; Dolcela puding od čokolade i vanilije; Džem od marelice, aronije i ekstra borovnice; Marmeladu od naranče s đumbirom i fantastične gotove smjese za moderne raspucance i tradicionalne gingerbread keksiće.

Osvoji SYNBIONYME medacnyl enzimatski losion

Synbionyme Medacnyl enzimski losion za kombiniranu i masnu kožu pruža cjelovit pristup higijeni masne i problematične kože bez pretjerane agresije i isušujućeg učinka na osjetljivu masnu kožu. Losion radi nježan enzimski piling lica zahvaljujući papainu, vodica zelenog čaja skuplja proširene pore, aloe vera ekstrakt omekšava i hidratizira kožu. Vitamin B3 umiruje, CM Beta Glukan jača obrambenu moć kože, a sulforafan (biljni ekstrakt potočarke) djeluje kao antioksidant i detoksificira.

V.B.Z. knjižare poklanjaju paket najvećih svjetskih bestselera!

VBZ- paket bestselera Izvor: Promo fotografije / Autor: Siniša Mazulović

U ovo blagdansko doba iznenadite svoje najmilije najljepšim pričama i najuzbudljivijim bestselerima ispod božićnog drvca. V.B.Z.-ov online Božićni katalog donosi vam više od 300 naslova, igračaka i prigodnih poklona po promotivnim cijenama. Raznovrsnu ponudu potražite i u V.B.Z.-ovim knjižarama u Zagrebu, Velikoj Gorici, Rijeci, Čakovcu, Splitu, Solinu, Zadru i Slavonskom Brodu, te na www.vbz.hr.

Oslanjajući se na svoje bogato životno iskustvo, proslavljeni pisac bestselera Paulo Coelho vraća nas u vrijeme ranih 70-ih godina 20. stoljeća i oživljava snove jedne generacije koja je čeznula za mirom i usudila se izazvati uspostavljeni društveni poredak. Roman Hipi pripovijeda o mladom Paulu koji putuje svijetom bježeći od diktature u Brazilu, u potrazi za slobodom i duhovnošću. U Amsterdamu Paulo upoznaje Karlu koja čeka idealnog pratitelja za legendarni hipijevski put u Nepal…

Predsjednik je nestao politički je triler kakav može napisati samo predsjednik SAD-a, a neki su ga kritičari i pisci već proglasili političkim trilerom desetljeća. Bivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su snage i objavili uzbudljiv i nadasve jedinstven roman koji inspiraciju crpi iz Clintonova osobnoga predsjedničkog iskustva. Što će protagonist romana, predsjednik Jonathan Lincoln Duncan, učiniti kada posumnja da u Bijeloj kući, u krugu predsjednikovih najbližih suradnika, postoji izdajica?

Svjetioničarka, mračan i napet roman, prožet sjenkama prošlosti i mističnom atmosferom, najbolji je dokaz zašto je Camilla Läckberg jedna od najcjenjenijih i najpoznatijih autorica nordijskog noira. Tek što je došao s bolovanja, detektiva Patrika Hedströma u postaji je dočekao slučaj ubojstva voditelja financija Matsa Sverina. Čini se da je Mats bio čovjek kojeg su ljudi voljeli, ali nitko, baš nitko, nije posve poznavao. Što li je skrivao?

Pravilo 5 sekundi američke autorice i jedne od najtraženijih motivacijskih govornica na svijetu Mel Robbins jednostavna je i moćna metoda s pomoću koje ćete prestati s odgađanjem, pokrenuti se i promijeniti svoj život. Koristeći se znanstvenim istraživanjima o navikama, svjedočanstvima ljudi i iznenađujućim činjenicama o nekim od poznatih trenutaka iz povijesti i poslovnog svijeta, Mel Robbins objašnjava snagu 'početnog impulsa' u trenutku kada želimo nešto poduzeti ili promijeniti.

Prepoznajte moć podudarnosti i sinkroniciteta uz Spontano ispunjenje želja Deepaka Chopre. Ova knjiga ruši uvriježene obrasce i postavlja premisu dramatičnih razmjera: ne samo da su svakidašnje podudarnosti značajne, već su to i kratkotrajni uvidi u polje neograničenih mogućnosti svega što postoji. Imajući pristup izvoru svega stvorenog, možemo doslovno preoblikovati svoje sudbine. Deepak Chopra ovom nam knjigom iznova vraća potisnutu svijest o tome kakva moć leži u nama.

Upotpunite blagdansku atmosferu i iščekivanje Božića uz MAXtv To Go I Pickbox!

MAXtv To Go Osnovni nudi zabavu za cijelu obitelj uz filmske, dječje, dokumentarne I glazbene kanale.

Uživajte u hit serijama, ekskluzivnim premijerama i filmskim klasicima uz Pickbox videopaket na pretplatu jer ovih blagdana donosimo više od 45 božićnih filmova za cijelu obitelj!

Uz uslugu Snimalica nema više propuštenog sadržaja - počnite odmah gledati sadržaj ispočetka ili snimite željeni TV sadržaj i naknadno ga pogledajte. MAXtv vam poklanja 2 MAXtv To Go promo koda ( uključuju MAXtv To Go Osnovni + Pickbox + Snimalicu na 3 mj).

Dobitnici su:

Gabrijela Stanišić (MAXtv) ,Gorana Rabar (MAXtv), Mirna Konevski (Synbionyme), Anica Telebar (Podravka), Marina Živković (Profil), Marina Mrsic (Profil),Ljubomir Đura (Profil), Barbara Franić (Amaranthine), Gabriela Hodak (Amaranthine), Biljana Škrbina (Lenovo), Jadranka Mulkovic (Parni valjak), Maja Trgovac Mrazović (Parni valjak), Matija Kovanić (Becutan), Krunoslava Miškec (VBZ), Nada Novosel (Abbe Prop).

Genijalni recepti, originalni pokloni i samo dobre vijesti čitaj na blagdanskom izdanju tportala!