BIVŠA PRVA DAMA

Uspjeh sina Melania Trump proslavila je u elegantnom stajlingu

18.05.2024 u 19:07

Bionic
Reading

Osamnaestogodišnji Barron Trump maturirao je na Akademiji Oxbridge, okružen kolegama i pod budnim okom roditelja

Bivši američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania okupili su se kako bi proslavili maturu sina Barrona. 18-godišnjak je ovog petka maturirao u prestižnoj obrazovnoj ustanovi, a sada ga čeka odabir fakulteta.

Tu svečanu prigodu slavna Slovenka i bivša prva dama Amerike obilježila je elegantnim izdanjem s paprenom cijenom.

  • +3
Obitelj Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Barronovu promociju Melania je iz prvih redova na tribinama pratila u kombinaciji strukiranog, crnog sakoa modne kuće Dior i pencil suknje bijele boje s potpisom američkog dizajnera Michaela Korsa.

Spomenutu kombinaciju dodatno zanimljivom učinila je dodatkom slamnatog šešira sa crnom vrpcom - djelo talijanskog Guccija - da bi cjelokupno izdanje finiširala vrtoglavo visokim, bijelim salonkama u špic.

Svi navedeni komadi stižu s paprenom cijenom, premašujući cifru od sedam tisuća dolara, odnosno 6500 eura, kako ističu svjetski tabloidi.

Ceremoniji dodjele diploma nazočio je i Melanijin otac Viktor Knavs, koji je sjedio pokraj svoje kćeri u tamnom odijelu i sunčanim naočalama.

Ovo je drugi put da je Melania izabrala Michaela Korsa u kratko vrijeme. Prošlog mjeseca u sklopu suprugove predsjedničke kampanje pojavila se u dizajnerovom crnom sakou s remenom i hlačama ravnih nogavica.

S nešto više od pet mjeseci do izbornog dana u SAD-u, nema sumnje da će u tjednima koji dolaze zablistati u još nekoliko elegantnih izdanja.

Bliski izvor za američki Page Six nedavno je potvrdio kako planira 'pojačati' svoje javne nastupe, kao podrška suprugu u kandidaturi za nove predsjedničke izbore.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Alon Skuy / Getty images / Profimedia