nike, adidas, new balance

Najnoviji modeli hit tenisica neodoljivo su chic, a ne koštaju bogatstvo

12.05.2024 u 07:35

Bionic
Reading

Najtraženiji brendovi lansirali su nova izdanja svojih popularnih modela, i to u svestranim nijansama smeđe koja se tako lako kombinira s ostatkom garderobe

Malo koja boja odiše s toliko chica poput smeđe pa će mnoge razveseliti što najpopularnije marke tenisica nove modele donose upravo u krem tonovima.

Posljednjih mjeseci svjedočili smo većoj prisutnosti tenisica u raznim bojama - od bezvremenske crvene, preko pastelnih nijansi do trenutno nezaobilazne svijetloplave. No, vodeći brendovi u narednim danima u prodaju puštaju redom modele u neutralnim bojama, s naglaskom na svestranu smeđu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

New Balance 550

Ako postoje tenisice koje mogu parirati Adidasovim Sambama, onda su to bez ikakve sumnje New Balanceovi modeli 550. Osim što također dolaze po pristupačnoj cijeni od 120 dolara, ove tenisice postale su pravi simbol dobre upućenosti u trendovi te ih iznova nose brojne trendseterice, zvijezde i modne zaljubljenice.

Sada nam stižu u jednom od najprivlačnijih izdanja - dizajnu koji spaja krem i bež tonove te pravu i brušenu kožu.

Nike Zoom Vomero 5

Jedan od nepravedno zapostavljenih modela na pijedestalu najtraženijih su efektne Nike Zoom Vomero 5 tenisice, obilježene briljantnim spojem sportske elegancije, robusnosti i upečatljivih detalja.

Spajanjem brušene kože s gumenim i mrežastim detaljima postiže se snažan dojam, dok njihov najnoviji krem dizajn dolazi s garancijom nosivosti i u svečanijim prigodama. Prodaju se po cijeni od 160 dolara.

Nike Air Max 1

Slavne Air Max tenisice možda su daleko od dana najveće svjetske slave, ali najnoviji dizajn bez sumnje će pojačati potražnju i interes. Spoj bijele, cappuccino smeđe i jarko ružičaste boje savršen je za cool stajlinge i šetnje ulicama grada, a ova kombinacija boja garantira nosivost iz sezone u sezonu. Prednost je i pristupačna cijena od 140 dolara.

Nike Cortez

Među tenisicama koje su prikriveni favorit modnih zaljubljenica nalaze se i Nikeovi Cortez modeli. Nakon što su prije par dana lansirani u nizu efektnih nijansi - od spoja zelene i žute do jarko plave boje - sada nam stižu neodoljivo chic izdanju.

Naime, Cortez tenisice od početka svibnja bit će dostupne u elegantnoj nijansi meda, koju dodatno podiže Nikeov logo metalik sjaja. Ovaj komad tako lako se kombinira na brojne komade, od laganih proljetnih suknji do poslovnih hlača, a dostupan je za 90 dolara.

Ronnie Fieg x Clarks x adidas AS350

Uz Sambe i Gazelle kao daleko najpoželjnije tenisice današnjice, Adidas ne treba učiniti previše da bi profit nastavljao rasti iz kvartala u kvartala, no to ih nimalo ne sprječava da nas ponovno počaste jednom zanimljivom suradnjom.

Stižu nam neodoljive tenisice krem potplata i spoja bijele s pastelnom ljubičastim logom, a potpisuje ju američki modni dizajner Ronnie Fieg, dajući doprinos limitiranoj liniji Clarks x adidas AS350 modela.

Nike Air Jordan 1

Gotovo čitav marketing Nikea trenutno je orijentiran na retro tenisice, sa slavnim Air Jordanicama u prvom planu. Kod ženske populacije posebno su popularni niski modeli s platformom, zbog svoje iznimne udobnosti i činjenice da izdužuju siluetu.

Najnoviji model u ponudi jedan je od najljepših dosad - gotovo posve krem dizajn tako se lako kombinira na sve u garderobi da ćete ih nositi od jutra do mraka.