Na važnom zadatku

Nikad mršavija Jennifer Lopez vitku liniju skriva ispod široke trenirke

15.05.2024 u 08:59

  • +9

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: BROADIMAGE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / BLUELOVEIMAGES /LAGOSSIPTV / BACKGRID / BACKGRID USA / THECELEBRITYFINDER/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon što je boravila u New Yorku te 'skoknula' do Pariza, slavna pjevačica i glumica Jennifer Lopez vratila se u Los Angeles te se odmah bacila na potragu za novim domom, a po pitanju stajlinga udobnost je stavila na prvo mjesto

Slavna J.Lo 'uhvaćena' je na Beverly Hillsu u razgledavanju mega-vile, a pri tome je pokazala ležeran izgled kojim je dominirala bijela boja. J.Lo je odbacila visoke potpetice i posegnula za baggy trenirkom u kombinaciji s bijelim tenisicama. Iako u posljednje vrijeme često bira sportske stajlinge ono što nije palo u drugi plan bila je njezina vidljivo mršavija figura.

Naime, i sama 54-godišnja diva nedavno se pohvalila da je 'najmršavija nego što je ikad bila', a poseban pečat ovom bijelom looku od glave do pete dao je oversized džemper koji joj je na trenutke klizio s jednog ramena otkrivajući neonski žutu naramenicu, a našle su se tu i neizostavne velike okrugle naušnice.

Inače, Jennifer je uhvaćena u obilasku vile na Beverly Hillsu vrijedne 20 milijuna dolara. Prostrano imanje ima 6 spavaćih soba, 7,5 kupaonica koje se prostire na više od 740 četvornih metara. Nakon ekspedicije traženja kuće, J.Lo je viđena kako vodi intenzivan telefonski razgovor prije nego što se uputila u plesni studio. A mnogi su vrlo brzo počeli spekulirati je li slavna zvijezda konačno pronašla svoj dom iz snova.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia