IZGLEDAJU - WOW

Obožavane sambice stižu u još ljepšem izdanju, za njima će opet nastati pomama

15.05.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Dizajnerska suradnja Wales Bonner x Adidas Samba datira još od 2020. godine, a uskoro stiže još jedan model za kojim će, niti ne sumnjamo, vladati ogroman interes

Sambice su već neko vrijeme među najpopularnijim modelima, a obožavaju ih brojne fashionistice, poput Hailey Bieber, Jennifer Lawrence, Emily Ratajkowski...

A kolaboracija njemačkog sportskog diva i Wales Bonner slavni je model učinila još privlačnijim.

Adidas je stvorio nevjerojatno uspješno partnerstvo s višestruko nagrađivanom britanskom dizajnericom Grace Wales Bonner i njezinim istoimenim luksuznim modnim brendom. Zajedno su stvorili kolekciju Adidas Samba x Wales Bonner - seriju retro muških i ženskih tenisica koje su suptilno podignule klasične sambice na posve novu modnu razinu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Prve tenisice Wales Bonner x Adidas Samba pojavile su se 2020. godine kao dio capsule kolekcije koja je proslavila Adidasovu odjeću i dodatke iz 80-ih.

Dominacija legendarnog Adidasovog modela Samba, kojoj svjedočimo posljednjih godina, najviše se može zahvaliti upravo Grace Wales Bonner.

Zahvaljujući retro dizajnu i klasičnom izgledu postale su predmetom žudnje modnih ovisnica, pa vjerujemo da će i posljednja inačica, koja na tržište stiže 20. svibnja pod nazivom Wales Bonner x Adidas Samba Nappa Pack, izazvati veliki hype. Moći će se nabaviti u trgovinama i online na adidas.com po cijeni od 250 dolara (odnosno 231 euro). Uz tenisice, ova kolekcija uključuje model SL72.

  • +10
Adidas Samba - modeli za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Adidas promo

I ovaj neodoljivi model, izrađen od vrhunske nape, neodoljiv je spoj visoke mode i estetike sportske odjeće namijenjene dvoranskom nogometu, a dolazi u nježnoj kombinaciji bež i svijetlosmeđe.

HIT MODEL

Ova neodoljiva verzija 'sambica' osvojila je Dakotu Johnson

Pogledaj galeriju

Cool detalji ovim tenisicama daju moderan stil s utilitarnom funkcionalnošću. Iako nisu za intenzivne futsal utakmice, simboliziraju novi pristup modi prihvaćanjem sportskih kombinacija.

Suradnja Wales Bonner i Adidasa nastavlja pomicati granice, pa i ova nova kolekcija nudi drukčiji pogled na legendarni dizajn, privlačan i modnim entuzijastima i sportašima.